Mariol napisał(a):A zimą się grono denerwuje jak się nie rozbieramy z kurtek....
huhuha huhuha nasza zima zla

Mariol napisał(a):A zimą się grono denerwuje jak się nie rozbieramy z kurtek....

kolucho napisał(a):(...)Chcialbym zaapelowac do meskiej czesci grona pedagogicznego o meska solidarnoscNie zabierajcie chlopakom ostatniej motywacji do nauki i uczeszczania do szkoly (...)
,
Jutro będę musiala zaatakować swoją polonistkę i podpytać się o "różne" sprawy z tym związane.

olkakg napisał(a)::lol:
widziałam te tematy...![]()
aż Wam współczuje... jak ja sie ciesze, że jeszcze mam 3 lata
maturzyści 2006 przynajmniej wiedzą co ich na maturze czeka i jak ona wygląda. Za trzy lata może być jeszcze gorzej jak 'mądrzy' ludzie zaczną wprowadzać w życie swoje kolejne 'genialne' maturalne pomysły

Olga napisał(a):Ty się lepiej tak nie cieszmaturzyści 2006 przynajmniej wiedzą co ich na maturze czeka i jak ona wygląda. Za trzy lata może być jeszcze gorzej jak 'mądrzy' ludzie zaczną wprowadzać w życie swoje kolejne 'genialne' maturalne pomysły
![]()
będzie dobrze..

olkakg napisał(a):Olga napisał(a):Ty się lepiej tak nie cieszmaturzyści 2006 przynajmniej wiedzą co ich na maturze czeka i jak ona wygląda. Za trzy lata może być jeszcze gorzej jak 'mądrzy' ludzie zaczną wprowadzać w życie swoje kolejne 'genialne' maturalne pomysły
![]()
Ciiibędzie dobrze..
ale pewnie i tak mój rocznik będzie miał 'łatwiejszą' mature.. zobaczysz![]()
pomarzyć zawsze można...Sylwia napisał(a):Nie przesadzajcie z tymi tematami na ustny polski. Widziałam je, przeczytałam. Macie ich więcej do wyboru i powinniście się cieszyć. Tematy ciekawe. Ja w tamtym roku od razu wybrałam sobie temat.
.... dostałam kartki do ręki, poukładane w przypadkowej kolejności i 'mój' temat był pierwszym jaki przeczytałam. Od razu wiedziałam, że to będzie ten i żaden inny 
Sylwia napisał(a):Nie przesadzajcie z tymi tematami na ustny polski. Widziałam je, przeczytałam. Macie ich więcej do wyboru i powinniście się cieszyć. Tematy ciekawe.
,masz ich full i zastanów się którą kupisz, ale szybko, bo Ci sklep zamkną.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 2 gości