Miałam nadzieję na bardziej rozrywkowe chwile
No ale jednak trochę się odżywiłam
spotkalam z kim trzeba, nacieszyłam domowym ogniskiem więc właściwie tak źle nie było ... to są chyba tzw. mieszane uczucia
Chciałam zimę i ją miałam, tyłek mi odmroziło i teraz już na prawdę marzę o wiośnie
Miało być tak pięknie .... miał odbyć się za tydzień ... a tu kicha ... przesunięty
Moja sesja się nigdy nie skończy
I do tego ta poprawka
Starać się dalej i walczyć czy dać sobie święty spokój? Jedno i drugie jest bardzo trudne ... i przykre
W marcu w Polsce będzie irlandzki Taniec Żywiołów
Coś pięknego
Uwielbiam ich
Ale nie dość, że występy wypadają w czasie mojego egzaminu i poprawki to jeszcze bilety są po 120 zł
... pomyślimy
?? Gdzie jest moje 550 postów
??

piwo stawiam przy najbliższej okazji. A tak w ogóle to ten tego pozdrawiam ...
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
RaCiK napisał(a):Czasami mam takie dziwne wrażenie, że gram w jakiejś telenoweli. Tylko tych odcinków coś za dużo jest i w dodatku nie wiem co będzie w nastepnym ...

kulA napisał(a):Adit napisał(a):*^&%#@%$%^^&%^***%^$&%@#%$![]()
jestem beznadziejna...
nie badz az tak ostra dla siebie, wiesz to ja mam patetnt na beznadziejnosc wiec az tak zle byc nie moze
moja beznadziejnosc okazala sie zludna
na szczeście nikogo nie obudziłamkamila napisał(a):z wrażenia chyba pranie nocne zrobię
teraz truchtam po kawencje i muszę wydłubać szkło z dłoni, czyżby efekt, udanej imprezy?

tańczyć
śpiewać .... kocham wszystkich

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości