studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Nemo » sobota, 17 gru 2005, 14:58

Jest gorsza niz zimowa.... ;/ tyle jest do nauki a pogoda za oknem słoneczna.......
Pozdro dla Wszystkich!!! :lol: :D
Nemo
Ważniak

Postprzez kulA » sobota, 17 gru 2005, 15:45

Nemo napisał(a):Jest gorsza niz zimowa.... ;/ tyle jest do nauki a pogoda za oknem słoneczna.......

ale na letniej masz duzo wiecej czasu, na zimowej mam 3 tygodnie plus tydzien ew. dwa przedluzenia karty przedzielone jednym tygodniem ferii, letnia trwa 2 miesiace (no prawie) przedzielone kolejnymi dwoma przerwy a po tym czasie sa jeszcze 2 tyg przedluzenia karty wiec jest czas zeby sie nauczyc
kulA
Rycerz forum

Postprzez Nemo » sobota, 17 gru 2005, 19:13

kulA napisał(a):
Nemo napisał(a):Jest gorsza niz zimowa.... ;/ tyle jest do nauki a pogoda za oknem słoneczna.......

ale na letniej masz duzo wiecej czasu, na zimowej mam 3 tygodnie plus tydzien ew. dwa przedluzenia karty przedzielone jednym tygodniem ferii, letnia trwa 2 miesiace (no prawie) przedzielone kolejnymi dwoma przerwy a po tym czasie sa jeszcze 2 tyg przedluzenia karty wiec jest czas zeby sie nauczyc

U mnie tak nie ma .Sesja zaczyna sie 23 01 i trwa 2 tyg. a potem tydzien na poprawki i zaczyna sie semesty2-gi. Letnia trwa miesiac , a poprawki od lipca do konca wrzesnia. ;/
Nemo
Ważniak

Postprzez Olga » niedziela, 18 gru 2005, 14:26

No to mam spokój z wykładami do 7 stycznia :D Ale niestety zostało mi torchę notatek do przepisania, bo jak patrzę na to co wymodziłam na wykładach to się rozczytać nie mogę ;/ :P
Stwierdzam, że zaoczne studia to całkiem fajna rzecz :) Mają oczywiście swoje wady, ale póki co jestem zadowolona :D

Pierwszy egzamin 13.01.2006 ;/ Ale w sumie prosty .... potem to się zabawa zacznie :P

Zdecydowanie bardziej podoba mi się studenckie życie niż studiowanie :D Ale to chyba normalne :)
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez yennefer » poniedziałek, 19 gru 2005, 00:31

studia... hyhy, mijaja mi w tym roku baaaardzo przyjemnie i stwierdzam, ze czas leci za szybko :twisted:
juz niedlugo sesja zimowa, a ja z nauka wciaz sie rozmijałam :oops: :lol: i wychodzi na to, ze swieta spedze nad grubymi tomiszczami, a najwieksze wyzwanie (i najtrudniejsze) czeka mnie przy spotkaniu z Joycem i jego Ulissesem :twisted:
no czas sie brac do roboty, bo na zimowej czeka mnie jeden bardzo wazny (i bardzo ciezki) egzamin o bardzo szerokim zakresie materialu. :niepewny: (tych bardzo jest duzo za duzo :P)
yennefer
Mieszka tu

Postprzez padalec » poniedziałek, 19 gru 2005, 00:38

yennefer napisał(a):studia... hyhy, mijaja mi w tym roku baaaardzo przyjemnie i stwierdzam, ze czas leci za szybko :twisted:
juz niedlugo sesja zimowa, a ja z nauka wciaz sie rozmijałam :oops: :lol: i wychodzi na to, ze swieta spedze nad grubymi tomiszczami, a najwieksze wyzwanie (i najtrudniejsze) czeka mnie przy spotkaniu z Joycem i jego Ulissesem :twisted:
no czas sie brac do roboty, bo na zimowej czeka mnie jeden bardzo wazny (i bardzo ciezki) egzamin o bardzo szerokim zakresie materialu. :niepewny: (tych bardzo jest duzo za duzo :P)

Bardzo wzruszyła mnie twoja historia. Ja też się męczę z Ulis ass'em.
padalec
Dyskutant

Postprzez yennefer » poniedziałek, 19 gru 2005, 00:48

padalec napisał(a):Bardzo wzruszyła mnie twoja historia. Ja też się męczę z Ulis ass'em.

to sorry Winnetou, bo mnie twoja nie wzruszyla :)

Nemo napisał(a):W domku bede w czwartek wieczorem! szkoda tylko ze zajecia zaczynaja sie 2 stycznia( nie bedzie mnie na nich z wiadomych wzgledoow! :lol: :drunk: )Pozdro All!! :lol: :lol:
moze jakies spotkanko??? :wink:

uu, wspolczuje Iza, my na szczescie mamy zajęcia od 3 stycznia. a Ty, zdaje sie, bedziesz zmuszona wracac na kacu. :P :lol:
:wink: - przydaloby sie ;)
yennefer
Mieszka tu

Postprzez yennefer » poniedziałek, 19 gru 2005, 00:50

...przydaloby sie - :beer:, rzecz jasna. :P
yennefer
Mieszka tu

Postprzez FiDo » poniedziałek, 19 gru 2005, 00:51

przedsesyjna goraczka wyczuwalna... jak sie opitalalo od pazdziernika to sie teraz ma.. musze stworzyc dwa filmy, kilka prac przestrzennych, zaprojektowac i zlozyc dwie gazety, zaprojektowac relief na sciane budynku, zrobic kilka prac rysunkowych, malarskich i zdjecia studyjne na rozkladowke plyty muzycznej i zmajstrowac kilka zdarzen dzwiekowych. dzisiaj jade do kolobrzeg, bedzie wiec zastoj. obstawiamy, wyrobie sie w miesiac?
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » poniedziałek, 19 gru 2005, 00:51

nie wspominajac juz o teoretycznych zaliczeniach z historii sztuki i technologii cyfowych
FiDo
Arcymistrz

Postprzez padalec » poniedziałek, 19 gru 2005, 00:59

U nas w Łodzi wszyscy przed sesją piją, bo u nas w Łodzi studenci z egzaminu z piramidalnego wzornictwa przemysłowego są przygotowani. W Łodzi na filmówce to nawet de Nitro bywa. Jak będę wracał z Łodzi to przywiozę banany.
padalec
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark