MarcinR napisał(a):Polacy bardzo dziwni ludzie najlepiej by było jak by samochodem pod sam sklep podjechali, a co się szczypać do samego sklepu nawet... Zero przeglądu sytuacji, opanowania i kupa nerwów przez takich batonów, tak do was ludzi parkujących na starówce nie zważając na znaki zakazu, nie patrząc ze ktoś może nie wyjechać autem, blokując przejścia dla pieszych, jednym słowem podnosząc ciśnienie ludzi do granic wytrzymałości. Czy marka posiadanego samochodu jest odnośnikiem większych praw, czy właściciele nowych modeli audii i bmw mogą robić, co chcą omijając wszelkie przepisy, fajnie by było jak by je tylko naginali, ale to jest perfidne łamanie?. Teraz do kochanych panów ze straży miejskiej pięknie zakładacie blokady na koła samochodom , które bezwzględnie powinny zostać odholowane wogule nie myśląc ze w momencie wykonywania tych czynności 20 aut stojących za wami najchętniej rozjechałoby was na wszystkie możliwe sposoby,.....
Nastrój pozytywny ..
dobre a do tego nastroj pozytywny , no no
rodzinka, kołobrzeg, kilka zaleglych prac ale to rutyna
swieta swieta
ciekawe co mi mikolaj przyniesie 
Nierealne.... sałatki pokroją się się jutro.... obok śledzi też nicszukalas moze miedzy salatkami a sledziem?
Poważnie zmęczono ale i wesoło mi.....

No ale przynajmniej wiem na czym stoje:!: Święta będą z wielkim dołem 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 10 gości