kamila napisał(a):FiDo napisał(a):kamila napisał(a):dziś brykam do Antidotum, efekty zobaczymy jutro...
w porywach do dziewieciu miesiecy
ha ha ha, Mariusz bez przesadyyy, hyhy

FiDo napisał(a):kamila napisał(a):FiDo napisał(a):kamila napisał(a):dziś brykam do Antidotum, efekty zobaczymy jutro...
w porywach do dziewieciu miesiecy
ha ha ha, Mariusz bez przesadyyy, hyhy
a, czyli moze byc wczesniak

Suzy napisał(a):Suzy napisał(a):... dziś spokojnie piwko w "sjeście" aby nie zaspać na ranny pociąg do Torunia jak ostatnio ...
... a więc jednak znowu zaspałam ...

ZAINTERESOWANA napisał(a):Suzy napisał(a):Suzy napisał(a):... dziś spokojnie piwko w "sjeście" aby nie zaspać na ranny pociąg do Torunia jak ostatnio ...
Budzik nie obudził?
... zważywszy, że wróciłam z Latrynki o godz. 4 do domciu a o 4.40 miałam mieć pobudkę - jednak trzeba było się wcale nie kłaść - tak jak radzili znajomi ... 
Suzy napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Suzy napisał(a):Suzy napisał(a):... dziś spokojnie piwko w "sjeście" aby nie zaspać na ranny pociąg do Torunia jak ostatnio ...
Budzik nie obudził?
... budzik obudził... a owszem ... tylko te - "jeszcze 5 minut w łóżeczku" było jakoś tak cholernie zgubne ...... zważywszy, że wróciłam z Latrynki o godz. 4 do domciu a o 4.40 miałam mieć pobudkę - jednak trzeba było się wcale nie kłaść - tak jak radzili znajomi ...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 2 gości