!!)Adit napisał(a):MeYa..Misiek.. historie iszemy na auli... o ile dobrze pamietam,ale wiesz.. polsku ustny mialam miec w czwartek, a wyszedl piatek...)

ale to ja lepiej pojde i sprawdze 
Adit napisał(a):PS. droga Mariol.. jak ty to wyczytalas z postow Marty,ze ona sie tak straaaaaasznie stresuje a przy ty denerwuja ja drobiazgi...?! (kolezanka dobra jest w te klocki)

groszeq napisał(a):Ech ci faceci z 3d - po to są facetami, żeby mogli nosić ciężkie telewizorya nie mi marudzą na gg
groszeq napisał(a):Ech ci faceci z 3d - po to są facetami, żeby mogli nosić ciężkie telewizorya nie mi marudzą na gg

MeYa napisał(a):groszeq napisał(a):Ech ci faceci z 3d - po to są facetami, żeby mogli nosić ciężkie telewizorya nie mi marudzą na gg
o ile mi dobrze wiadomo to w koperniku nie ma juz 3 klas....
zakonczenie bylo 18 kwietnia, nie zauwazylas?
wiec moze ktos z waszych, mlodszych klas ponosi tv??nie macie facetow???
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Sylwia napisał(a):niestety u nas na matmie (pisalismy na auli) podczas przerw nie bylo cicho.

Adit napisał(a):to normalnie sa lekcje...!! nie..no..ja protestuje..zaloze sie,ze jakis przybleda przypaleta sie pod aule i narobi halasu... i lipa..koniec z koncetracja
![]()
![]()
![]()
. Dziwie się, naprawdę, że nauczyciele pozwalają na przesiadywanie koło auli, przerw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 3 gości