Sylwia napisał(a):ktosik napisał(a):no i dostaliśmy domowe z matematyki na apelu- rozwiązania matematyczka chce dostać za 30 lat - tak napisała
czyżby nie chciała nas widzieć wcześniej? nie wierzę...
No i masz rację Sylwio, że nie wierzysz!
Jest mi przykro, że tak zrozumiałaś.
Nie było napisane "czekam za 30 lat" tylko "czekam przez 30 lat" (stary problem z czytaniem ze zrozumieniem?).
Poza tym, nie wiem jak rozumieć Waszą obietnicę z piątkowego popołudnia, że zadbacie również o moje zdrowie? Od piątkowego wieczoru jestem porządnie przeziębiona (może to Wy nie chcecie mnie widzieć?) !
Młodszych proszę, żeby się nie martwili - jak zwykle do poniedziałku wyzdrowieję
yyy... pani S. ?
jeżeli tak, to muszę napisać, że zgodnie z obietnicą wypiliśmy pani zdrowie
i mam nadzieję, że JUŻ TEŻ jesteście zdrowi 
kawon napisał(a):Oficjalnie oznajmiam ze wszystkim tegorocznym maturzystom będę jawnie przesyłał dobre fluidy do sali 36 czy do auli, czy gdzie tam bedziecie zdawac...
Z moimi fluidami nie mcacie szansy nie zdac
... to byłby numer!

Mariol napisał(a):To jest śmieszne... mamy zbierać kwiatki na 4 maja dla maturzysytów... i to jeszcze takie żeby dwa dni matur przetrwały...![]()
A w ogóle przyjść w środku tygodnia do szkoły... bez sensu... no ale cóż ławki trzeba ustawić
Mam tylko nadzieje że w pszyszłym roku młodsze klasy będą się tak "starać" dla nas...
Mariol napisał(a):To jest śmieszne... mamy zbierać kwiatki na 4 maja dla maturzysytów... i to jeszcze takie żeby dwa dni matur przetrwały...![]()
A w ogóle przyjść w środku tygodnia do szkoły... bez sensu... no ale cóż ławki trzeba ustawić
Mam tylko nadzieje że w pszyszłym roku młodsze klasy będą się tak "starać" dla nas...
i lepiej zeby te kwiatki byly ladne

Mariol napisał(a):A w ogóle przyjść w środku tygodnia do szkoły... bez sensu... no ale cóż ławki trzeba ustawić

brak was na szkolnych korytarzach wiec nawet o ladne kwiatki moge sie postarac 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości