Adit napisał(a)::shock: to juz jutro...![]()
a ja nic nie umiem..
![]()
To się naum.. masz na to całą dobę, nie licząc nocy
I w tej chwili przypomniała mi się lekcja PO: ".. och(r)ona dób(r) kultu(r)y.. nie dup, tylko dób(r)"

Adit napisał(a)::shock: to juz jutro...![]()
a ja nic nie umiem..
![]()

Olga napisał(a):
coś w stylu "nauczyciel ma obowiązek" tak??![]()
..... 6 miesięcy w Koperniku to widać za mało, aby przekonać się, iż to nie zawsze tak działa ...
... no ale macie przed sobą jeszcze ponad dwa lata żeby dojść do takiego wniosku ...

Peny napisał(a):jestem zalamana... ja nie chce...
jutro 12.10, bede stała jak ten kołek (bez urazy Tomek), z miną mniej wiecej taką:lub taka:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ich mag Deutsch nicht
.......... nie boję się jakoś zbytnio własnych umiejętności z języka angielskiego tylko tematu, który mi się dostanie ...
kawon napisał(a):Cos w tym jest, ostatnio jak sie klocilem o blad w sprawdzianie dostalem od nauczyciela info, ze w ksiazce zle pisza i mam pecha:)
Ale Pani G. tak czesto sie powolywala na swoj PSO ze az szkoda by sie bylo z nia nie klocic...
Pozatym ja sie lubie klocic z nauczycielami![]()
![]()
.....yennefer napisał(a):maturzysci, zycze powodzenia jutro, na pewno dacie rade
reprezentujcie godnie szkole![]()
(ehh i pomyslec, ze rok temu przezywalam to samojak ten czas szybko leci
![]()
)

MeYa napisał(a):Adit, slońce...ja tez sie szybko zabralam do tego niemca. az normalnie wczorajoswiecilo mnie ze mam mature. wiec zegnam Was i ide sie poddac germanizacji.....
![]()
![]()
![]()

Adit napisał(a):MeYa napisał(a):Adit, slońce...ja tez sie szybko zabralam do tego niemca. az normalnie wczorajoswiecilo mnie ze mam mature. wiec zegnam Was i ide sie poddac germanizacji.....
![]()
![]()
![]()
ej..w ogole.. nie wiem czy to jest dobry pomysl,ze zdajemy zaraz po sobie..![]()
![]()
![]()

- rozwiązania matematyczka chce dostać za 30 lat - tak napisała
czyżby nie chciała nas widzieć wcześniej? nie wierzę...

ktosik napisał(a):n
Poza tym, nie wiem jak rozumieć Waszą obietnicę z piątkowego popołudnia, że zadbacie również o moje zdrowie? Od piątkowego wieczoru jestem porządnie przeziębiona (może to Wy nie chcecie mnie widzieć?) !
Młodszych proszę, żeby się nie martwili - jak zwykle do poniedziałku wyzdrowieję

ktosik napisał(a):no i dostaliśmy domowe z matematyki na apelu- rozwiązania matematyczka chce dostać za 30 lat - tak napisała
czyżby nie chciała nas widzieć wcześniej? nie wierzę...
No i masz rację Sylwio, że nie wierzysz!
Jest mi przykro, że tak zrozumiałaś.
Nie było napisane "czekam za 30 lat" tylko "czekam przez 30 lat" (stary problem z czytaniem ze zrozumieniem?).
Poza tym, nie wiem jak rozumieć Waszą obietnicę z piątkowego popołudnia, że zadbacie również o moje zdrowie? Od piątkowego wieczoru jestem porządnie przeziębiona (może to Wy nie chcecie mnie widzieć?) !
Młodszych proszę, żeby się nie martwili - jak zwykle do poniedziałku wyzdrowieję

znow sie stressuje

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości