Mundial 2006

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Flo_ » piątek, 30 cze 2006, 19:13

nastala zaloba
Flo_

Postprzez bezAMBICJI » piątek, 30 cze 2006, 19:59

ech :/....i znowu Niemcy wygrali...co za pech :mur: a tak liczyłam na Argentyne :cry:
bezAMBICJI
Weteran

Postprzez MzK » piątek, 30 cze 2006, 20:19

..."maly final" bess kitu Niemcy swietuja ostro ... cale miasta poblokowane, paraliz :D choragiewki, ogrodki piwne pelne, muzyka gra, normalnie jak karnawal w Brazylii ... wesolo jest i ogolnie mi sie podoba
MzK
Dyskutant

Postprzez Roman » piątek, 30 cze 2006, 22:04

skończyło się tak, jak zawsze - Niemcy zagrali po raz pierwszy po "niemiecku" - Pekerman zawalił zmiany - za wcześnie zaczął grać na utrzymanie - w sumie tylko II poł. była ciekawa

dla mnie jest ogromne podobieństwo

Obrazek
Obrazek

Ukraina - co znaczy szczęście w losowaniu - no ale Ekwador i Kostaryka nie był wcale lepszy niż Tunezja i Arabia Saud. - ale na nas nie czekałaby Szwajcaria - ogólnie lepsze drużyny wcześniej poodpadały - ale jak się z Włochami strzela w słupki i poprzeczki (Buffon też trafił głową w słupek) to arrivederci Dortmund

a skonczylo sie jak zawsze czyli zwyciestwem [edytowane]

jak to miał być żart, to mało śmieszny :evil:
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez Roman, łącznie edytowano 1 raz
Roman
Mieszka tu

Postprzez MzK » piątek, 30 cze 2006, 22:20

piter_Radzikowo napisał(a):a skonczylo sie jak zawsze czyli zwyciestwem [edytowane]

Juz zgloszone do moderacji, bo prymityw obniza poziom forum :ban:
Stop dzieciom neostrady!

@Roman Niemcy rzeczywiscie maja fuksa i duuuzo szczescia na kazdych mistrzostwach
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez MzK, łącznie edytowano 1 raz
MzK
Dyskutant

Postprzez qrczak » sobota, 1 lip 2006, 08:25

Szkoda Argentyny, Niemcy nie powinni awansować, chociażby za kibiców. Rzucać butelkami w znoszonego na noszach bramkarza Argentyny to naprawdę przegięcie. No i sędzia też sporo pomógł, ręki Niemców w swoim polu karnym nie chciał widzieć.
Jak miało być takie drukowanie to mogli jakiegoś polskiego sędziego wziąć, pewnie by zaszedł dalej niż nasi piłkarze. :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Flo_ » sobota, 1 lip 2006, 08:34

przewidzialem wynik Wlochow 3:0. Mialem wrazenie ze tylko ja cieszylem sie w antidotum gdy Wlosi strzelali bramki
Flo_

Postprzez Hnitek » sobota, 1 lip 2006, 08:40

Flo_ napisał(a):przewidzialem wynik Wlochow 3:0. Mialem wrazenie ze tylko ja cieszylem sie w antidotum gdy Wlosi strzelali bramki

A jednak w typerze tylko ja trafiłem wynik ;p
Hnitek
Ważniak

Postprzez Flo_ » sobota, 1 lip 2006, 08:43

sam nie wiem dlaczego nie dalem 3:0, czeski blad
Flo_

Postprzez Mafi » sobota, 1 lip 2006, 09:37

slonkokg napisał(a):
Flo_ napisał(a):przewidzialem wynik Wlochow 3:0. Mialem wrazenie ze tylko ja cieszylem sie w antidotum gdy Wlosi strzelali bramki

Ja sie tez cieszyłam :jupi: Moze nie podeszłam do tego tak emocjonalnie jak Ty, ale sie ucieszyłam :)

ja też się cieszyłam ;p tylko po dwóch pierwszych już chciałam, żeby więcej nie strzelali ;p :D

Ale się cieszyłam ;p
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez BLAaa » sobota, 1 lip 2006, 09:55

W pierwszym meczu sadzia kalosz.

W drugim wygrali po prostu lepsi.
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark