moje lenistwo kiedyś mnie zgubi (oby nie tym razem) 
Nemo napisał(a):Agnes napisał(a):Nemo napisał(a):kurczaczek napisał(a):Wyszło że bede mieszkała na Kołobrzeskiej na Przymorzu
Los tak chciał ze od Kołobrzegu nie moge sie raz na zawsze oderwac
OOOO!!! Na tej ulicy mieszka moja znajoma ( w Gdańsku) , no prosze jaki ten swiat jest mały!!!:)
WZT trzymaj sie!!!!!!!
no Nemo o siostrze zapomnialas
a tak ps. trzymam kciuki za ciebie![]()
![]()
ale wierze ze bedzie dobrze
![]()
![]()
moje wielkie odliczanie ,,,, zostalo mi 12 dni !@!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ja o TOBIE?!! NIGDY moja super Siostro!!! przyda sie!!! Mam andziej ze sie jeszcze na wspoolne piwko wybierzemy cała ekipa!:)
trza na piwo sie wybrac
> i to koniecznie

NataliaW napisał(a):NataliaW napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Jak tam Natalia pokazywanie mieszkanka?![]()
Mieszkanko rewelacyjne....baardzo duże...wielkie okna....ładna kuchnia, ladna łazienka, wanna, prysznic, jest w nim wszytko łącznie z TV i szklankami....w moim pokoju balkon-no i tak blisko uczelni....![]()
Dziś bedzie ostra rozmowa z ojcem-albo będe tam mieszkać-albo w ogóle nigdzie nie jade....
No...i jednak jade....i nie będe mieszkać z babcią...![]()
i powodzenia NataliaW napisał(a):pastor napisał(a):16 wrzesnia o 16:00 najciezszy egzamin z najciezszego przedmiotu na wydziale.... i do tego [beeep] mac pisemny ... ale co nie zabije to wzmocni i z taka mysla (i paroma innymi) pojade do Szczecina
![]()
![]()
powodzenia....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości