Najbardziej wkurzające sklepy RTV-AGD w Kołobrzegu

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Didi » niedziela, 24 lut 2008, 15:47

Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez voodoo3500 » niedziela, 24 lut 2008, 18:31

voodoo3500
Dyskutant

Postprzez Martius » niedziela, 24 lut 2008, 18:50

Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Postprzez wsp » poniedziałek, 25 lut 2008, 10:51

wsp

Postprzez Martius » poniedziałek, 25 lut 2008, 11:40

inteligent się znalazł
:D i po gogalach potrafi serfować :lol:
Martius
Mieszka tu

Postprzez Flo » wtorek, 26 lut 2008, 08:44

Flo
Arcymistrz

Postprzez wsp » wtorek, 26 lut 2008, 15:22

wsp

Postprzez Martius » wtorek, 26 lut 2008, 15:54

Martius
Mieszka tu

Postprzez wsp » środa, 27 lut 2008, 08:31

WSP
Słuchaj !
Kupilem w tym sklepie : (napisał bym w twoim ale nie jestem pewny czy w nim pracujesz ) kilka produktów (nie były to produkty po 10,15zł ) i ani razu nikt nie obsłużył w tym sklepie mnie ani moich znajomych na należytym poziomie , mało tego drogi kolego przy zakupie telewizora lcd odsyłaliście mnie od jednego do drugiego uzasadniając iż specjalizujecie się to w kuchenkach to w laptopach itp ( krótko mówiąc nie posiadacie wiedzy na temat produktu który mnie interesuje . Zeby bylo wesolo jak już przyszedł pan mgr tv nie potrafił odpowiedzieć na większość zadanych pytań szczycił się jedynie swoją wiedzą na temat jakości obrazu w nowych odbiornikach hd . Ok pojedyńczą niewiedze można wybaczyć wpadki zdarzają się każdemu ale co zakup to brak odp na zadane pytanie no chyba ze jest nią bełkot "tak mamy w innym kolorze i będzie dobry" . Jeżeli ktoś jest pracownikiem danego sklepu firmy powinien ją mimo wszystko godnie reprezentować nie zależnie od uzyskiwanego wynagrodzenia (co może być czynnikiem motywacyjnym ) a nie palić głupa .

P.S Nie mam kompleksu własnej wiedzy może po prostu nie jestem tak wszechwiedzący i ufny jak ty i nie kupuje wszystkiego na przysłowiowe słowo płacąc 25% drożej . Chociaż to za jaką sumę oferujecie towar to wasza sprawa - parę razy przepłaciłem bo nie chciało mi się czekać ale taki już jestem lubię mieć na teraz . Ale wprowadzać ludzi w błąd niewybaczalne . Prawda Błazen ?

Wiesz co w tym poscie [beeeep] same jakieś poje[beeep] farmazony
Uważasz że zakup na 2000 zl to wielki wyczyn lepiej zajmij sie malowaniem scian w swoim pokoju lecz nie [beeeep] ze ktoś nie umiał odpowiedzieć na twoje pytania w sprawie telewizora
CO TO JEST KONTRAST???
A JAKI TO JEST TELEWIZOR??
po takich pytaniach zawsze pada odpowiedź lecz najwidoczniej ich nie zrozumiałeś bo za trudne to były słowa
Przepłaciłeś aż 25 % to wilka suma sprawdziłeś to w internecie zanim kupiłeś czy po zakupie coś w tej główce zaświtało i sprawdziłeś
Nikt Cię nie obsłużył na należytym poziomie ponieważ nikt nie może zniżyć się do Twojego więc się nie dziw że ja błazen ty dalej pierdoła społeczna>
<wtych postach na tym forum kazdy zwas się na coś żali lecz mnie to tylko [beeeeeeep] jak słyszę nie obsłuzono mnie, ani moich znajomych jak jesteście tacy uczeni pobsłużście sie sami >
i

"Przejrzałeś na oczy człowieku uparty
Otworzyłeś drzwi już dawno otwarte
Myślałeś, że los przyniesie Ci kartę
Najwyższą z talii
Gdzieś ty [beeep] był jak rozum rozdawali"

wsp

Postprzez Didi » środa, 27 lut 2008, 09:04

kolego uwierz mi ze teraz wpadne do tego twojego shopu i Cie nagram...:> i wtedy zobaczymy czy taki bystrzak jestes na zywo :lol:
Didi
Rycerz forum

Postprzez Martius » środa, 27 lut 2008, 11:26

dziwne bo za tv zapłaciłem 6 tys
Nerwowy jesteś może porozmawiamy w 4 oczy i przedstawisz mi więcej konkretów ?

Rozbawiłeś mnie pytaniami :
Co to kontrast ?
co to telewizor ?

Przykro mi jest ze tylko na takowe pytania potrafisz odpowiedzieć , moje były bardziej wymagające .
Martius
Mieszka tu

Postprzez Martius » środa, 27 lut 2008, 11:42

Zapomniałem dopisać nie ważne na jaką kwotę robisz zakupy - miłe obsługa powinna być zawsze . No ale skoro 2 tys to dla ciebie żaden wyczyn to pewnie jesteś jakimś prezesem i z dyszkę miesiecznie chapniesz co ? , a jak nie to nie chcę wiedzieć jak traktujesz ludzi robiących zakupy za 50 zł
Martius
Mieszka tu

Postprzez Viru$ » środa, 27 lut 2008, 13:01

Ciekawe czy laptopy wsp tez u was sprzedaja jak w PC World: "Jest naprawde swietny! I odtwarza DVD!!" :lol:
Od siebie pragne tylko dodac, ze piszac tu jako pracownik sklepu, powyzszym postem udowodniles ze nie szanujesz klienta i jego potrzeb. A to jest obowiazkiem kazdego sprzedawcy. Na miejscu Twojego pracodawcy postulowalbym za Twoim natychmiastowym zwolnieniem, poniewaz swoim postem "kreujesz negatywny wizerunek firmy" :D
Klient ma prawo sie pytac, a Twoim obowiazkiem jest znac odpowiedzi. Jezeli czegos nie wiesz, nie wstydz sie powiedziec "przepraszam, ale obecnie jest tyle tych wynalazkow, ze ciezko sie zorientowac, prosze chwileczke poczekac przyniose katalog firmy xxx". W obecnych czasach nikt nie spamieta wszystkich parametrow sprzetu na polkach, wystarczy byc tylko odrobine kreatywnym :]
Viru$
Dyskutant

Gadu-Gadu: 3365770

Postprzez wsp » środa, 27 lut 2008, 22:09

wsp

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark