załóż temat o fizyce jądrowej to pewnie coś napisze..
Pomiędzy dziesiątkami twoich postów o twojej dziewczynie, twoim wyjeździe do wroclawia i szukaniu pracy, powtorzonych dziesiatki razy..
Wyluzuj...
10-15Kb, U
do 1 Kb!!!

zen_kg napisał(a):Dzisiaj chyba ZWALNIAMY!!! Transfer od rana nie przekracza u mnie: D10-15Kb, U
do 1 Kb!!!
![]()
A w weekendy jest jakis dyzur obsklugi technicznej??? Dzwonie na podane numery i lipa. Mam nadzieje ze do poniedzialku z taka kicha nie zostane
krystian napisał(a):
Nie bulwersuj sie. Przeczytaj http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.ph ... &start=120
LUXer napisał(a):Mam taki problem, że pobierając przez internet explorer osiągam prędkość około 60kb/s to dlaczego na emule tylko 30kb/s ? Czy jak mam upload 8kb/s to wtedy DL zwalnia
jAc_EnTy napisał(a):LUXer napisał(a):Mam taki problem, że pobierając przez internet explorer osiągam prędkość około 60kb/s to dlaczego na emule tylko 30kb/s ? Czy jak mam upload 8kb/s to wtedy DL zwalnia
Chyba nie wszyscy są w stanie zrozumieć, na jakiej zasadzie działają programy p2p. To, że masz DL 60kb\s, nie oznacza że właśnie z taką prędkością będziesz wszystko i zawsze sciągał. Jest to zależne od wielu czynników między innymi od tego:
1.ilu osób sciągasz,
2. jaką one mają przepustowość łącza (chodzi o upload),
lub z jakiego serwera, jakie jest obciążenie sieci itd itp.
Przynajmniej jest takie moje zdanie i takie zjawiska zaobserwowałem.
Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 11 gości