Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Olga » wtorek, 13 lis 2007, 22:45

Gdybym zaczęła upominać się o obiecane mi przez znajomych napoje % to bym mogła zrobić imprezkę :lol: Trochę się tego nazbierało [smilie=hmmm.gif] Ze trzy wódki, ze dwa szampany, kilka piw i dwa wina.. na które już akurat nie mam co liczyć, no chyba, że stanie się jakiś cud nad cudami :| Ale reszta jest jeszcze możliwa do odebrania ;) Zdecydowanie za dużo myślę o alkoholu :shock: W nerwicę już się wpędziłam, teraz pora na alkoholizm? I niech mi ktoś powie, że miłość jest zdrowa :smiech: :ROTFL: Ciekawe co mi się dziś przyśni... goniąca mnie butelka szampana? :smiech:
Aha.. no i jutro pijemy :yay: Oblewamy.. mój zdany egzamin i coś tam jeszcze :roll: :drunk:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez HorHe » wtorek, 13 lis 2007, 22:51

HorHe
Dyskutant

Postprzez Vin » środa, 14 lis 2007, 17:24

ciasteczka z dzieckiem pieczemy to jaki ma byc ;)

do tego zmijka wpadla w dol i dobrze jej tak przede wszystkim za to ze mnie podsrywa
i po co ? sila naszych argumentow jest nieporownywalna [smilie=icecream.gif] :P :twisted:
Vin
Uzależniony

Postprzez Olga » czwartek, 15 lis 2007, 10:22

Wczoraj zaliczyłam wykład o pracy komornika, a dzisiaj miałam iść na wykład o roli psychologa w resocjalizacji i o pracy w ABW, ale niestety po wczorajszej % domówce nie byłam w stanie się podnieść na czas :lol: A szkoda.. oj szkoda :|
Moja drukarka po miesiącu 'ciszy' nagle znowu zaczęła działać.. tak sama z siebie :shock: I to w godzinę po tym jak postanowiłam zakupić urządzenie wielofunkcyjne :lol: Przestraszyła się biedaczka, że na śmietnik pójdzie :p Cóż.. na śmietnik to może nie, ale do szafy na pewno ;)
Nastrój :spoko: Pora szykować się na wypad na miasto :D Albo niech już będzie wieczór [smilie=mml.gif]
Olga
Rycerz forum

Postprzez keeper » czwartek, 15 lis 2007, 11:14

keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kamila » czwartek, 15 lis 2007, 12:10

kamila
Arcymistrz

Postprzez kamila » piątek, 16 lis 2007, 09:38

Po 8h ciężkiej tyrówy (tirówki :P ), weszłam do domu zmęczona, głodna, spocona.. stoje nad chlebakiem, żeby sobie kolacje zrobić i nagle słysze "jak ty pięknie pachniesz.. jak moja mama" i wielkie wtulenie się do mej piersi. Zostałam rozstrojona, dosłownie :) . Dziś mi się nie chce, zrobiłabym impreze łóżkową najchętniej.
kamila
Arcymistrz

Postprzez keeper » piątek, 16 lis 2007, 10:02

Jeszcze tylko 3 godzinki... juz sie nie moge doczekac, po pracy jedziemy kupic prezenty dla maluchow. Jak ja lubie sklepy z zabawakami :P
keeper
Rycerz forum

Postprzez G-Man » piątek, 16 lis 2007, 14:23

[beeep] :evil: miałem jechać dzis do Chorzowa na mecz Polaków ale mam noge w gipsie i siedze w domu ;/ ...pech jakich mało
G-Man
Bywalec

Postprzez Olga » piątek, 16 lis 2007, 14:43

Nastrój ?? Problemowo-zaniepokojony. Wysiadł mi kręgosłup :cry: Najgorsze, że nie wiem dlaczego :| Mam pewne podejrzenia, ale są jakoś mało prawdopodobne. Tak czy inaczej od wczoraj mam stresa, jestem na tabletkach i zastanawiam się co z dzisiejszą imprezą [smilie=hmmm.gif] Już ze wczorajszej zrezygnowałam, żeby na rożne sposoby walczyć z bólem :evil: Cholera no... jak się wali to na całej linii :ranting: Ale cóż.. zdrowie najważniejsze :) Psychicznego nie upilnowałam i mam teraz problem :yay: więc przynajmniej fizyczne otoczę opieką ;)
Olga
Rycerz forum

Postprzez Mariol » sobota, 17 lis 2007, 00:19

Wreszcie mogę się odezwać....
Po większych zawirowaniach super humorzysko... [smilie=mbounce.gif]
Mariol

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark