)
Położyłam się spać po północy, pobudka była o 05.00 rano ... ale nie zasnęłam nawet na 5 minut
Potem 6 godzin w pociagu .... co prawda spałam prawie 5 godzin po przyjeździe ale zmiana klimatu nie pozwala mi na dobre samopoczucie ... i tak będzie pewnie jeszcze jutro 
tu nadaje KamilaEasy Rider napisał(a):a ja idę na piwo, przy okazji bluesa sobie posłucham.
" Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej"

agentWomen napisał(a):tu nadaje KamilaEasy Rider napisał(a):a ja idę na piwo, przy okazji bluesa sobie posłucham.
" Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej"![]()

ja protestuje, bo to brzydkie imię, hehehe. Adaś wznosimy zdrowie o 02:00, pamiętajEasy Rider napisał(a):a sere he! Kamila to jest śliczne imię, moje drugie z chrztu świetego ku a je o m ć,
Luuuuuuuuuuudzie chcę mię na imię Kamila, albo tańczyć w Tirlitoooooooonkach
(Kamila)agentWomen napisał(a):ja protestuje, bo to brzydkie imię, hehehe. Adaś wznosimy zdrowie o 02:00, pamiętajEasy Rider napisał(a):a sere he! Kamila to jest śliczne imię, moje drugie z chrztu świetego ku a je o m ć,
Luuuuuuuuuuudzie chcę mię na imię Kamila, albo tańczyć w Tirlitoooooooonkach(Kamila)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości