studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Olga » niedziela, 18 lis 2007, 23:04

Otrzymałam dzisiaj plan mojej pracy dyplomowej z naniesionymi poprawkami :roll: Oj pomazana była ta kartka :lol: Ale mogę uznać to za duży sukces, bo kilka osób usłyszało "Pani/Pana plan do niczego się nie nadaje, jest kompletnie nieprzemyślany, trzeba go stworzyć zupełnie od zera" :| A co jest w tym wszystkim najlepsze? Że osobom, które coś takiego usłyszały, nasz kochany promotor sam plan napisał :smiech: Reszcie nasunęło się więc pytanie 'po co myśmy się męczyli?' :doh: Tak czy inaczej mój plan okazał się całkiem niezły i teraz wystarczy go udoskonalić :D

No i nie mam egzaminu 22 grudnia :jupi: Moja grupa jednak stanęła na wysokości zadania (z moją koleżanką i ze mną na czele) i wybiła niektórym ten durny plan z głowy ;) Czyli zawitam w Kg-u 18 grudnia na całe... 16 dni :wink: (chyba, że wykombinuję coś ciekawego na Sylwka [smilie=hmmm.gif] )
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Re: studenci!!!! co tam u was?

Postprzez Olga » wtorek, 2 wrz 2008, 22:20

Jaka tu grobowa cisza :shock: I to od listopada!! :lol:

Cóż... 24 czerwca stałam się Licencjonowaną Administratywistką z 4+ na dyplomie :D Ehhh... miło, oj miło :) Jednak nadal jak patrzę na moją pracę licencjacką (która miała 80 stron :lol: )to jakoś do mnie nie dociera, że już po wszystkim :p

Teraz za to nastąpił czas nerwowego oczekiwania :niepewny: Papiery złożone i... za 13 dni dowiem się czy będą studentką Stacjonarnej Administracji II stopnia czy też wieczny pech mnie dopadnie i będę przez kolejne 2 lata wydawać fortunę :cry: Takie już moje szczęście, że jak przez 2 ostatnie lata było 150 miejsc i tylko z 80 chętnych to rekrutacja była nie dla mnie... a teraz kiedy jest tylko 100 miejsc i o wiele więcej chętnych to proszę... szlag by to trafił :evil:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez jAc_EnTy » środa, 3 wrz 2008, 23:42

wakacje :D
jAc_EnTy
Twardziel

Postprzez redlovebloodgirl » czwartek, 4 wrz 2008, 09:08

no wlasnie, jeszcze miesiac wakacji :) wiec nie denerwowac prosze;P
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Agunia » czwartek, 4 wrz 2008, 09:37

wakacje, wakacje, a ja czasami mam takie przebłyski, że miałabym ochotę już wrócić na uczelnię :P
dobrze, że to tylko przebłyski, bo wiem, że jak już tam wrócę, to po tygodniu mi się odechce :P
Agunia
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 4081021

Postprzez Agunia » czwartek, 4 wrz 2008, 13:31

Agunia
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 4081021

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark