mozna sie slizgac ale nie ma szans zeby sie w koncu nie posliznac ;}
mozna sie slizgac ale nie ma szans zeby sie w koncu nie posliznac ;}
Zaczynam się zastanawiać czy to z moimi oczami coś jest nie tak czy w Toruniu rzeczywiście ziemia nadal jest czarna
To niesprawiedliwe
Obawiam się, że tkwi w tym jakiś haczyk i na egzaminie się na czymś przejadę
Bo czy to możliwe żebym JA nie miała żadnych kłód pod nogami?
Dawno nie byłam taka niespokojna
Tak jakby miało się coś wydarzyć albo tak jakby coś się działo gdzieś za moimi plecami, bez mojego udziału, ale jednak było powiązane ze mną
Cholernie to męczące...
Skup się ! Skup się do cholery i podejmij jakąś decyzję 
, mama ma wolne i stwierdziliśmy, że uciekamy z tatą, bo nie wytrzymamy tych 2 dni
, mamo "wyluzuj, zajaraj" (przewodni tekst Marty), rzekłam, a mama mi rurą po tyłku
, nastrój idealny z kawą w ręku i podśpiewuje sobie jakieś radosne songi 
trzymac kciuki bo cos niewesoło sie szykuje 
Ok masz to jak w banku...redlovebloodgirl napisał(a):prasuje koszule, przedzieram sie przez snieg i jade na kolejny juz w tej sesi egzamintrzymac kciuki bo cos niewesoło sie szykuje
A teraz czekam na wyniki... i do matmy...
![mbounce [smilie=mbounce.gif]](./images/smilies/mbounce.gif)
kamila napisał(a):wczoraj kino z pensjonaruszami ośrodka, było bajerowato, mama ma wolne i stwierdziliśmy, że uciekamy z tatą, bo nie wytrzymamy tych 2 dni
, mamo "wyluzuj, zajaraj" (przewodni tekst Marty), rzekłam, a mama mi rurą po tyłku
, nastrój idealny z kawą w ręku i podśpiewuje sobie jakieś radosne songi
,herbatka rumowa,kocyk,łozeczko ,pilot w ręke poprostu LUZIK 
A jakoś tak mi... zadziornie
Mam wielką ochotę coś przeskrobać, bo jest za spokojnie
Ale chyba będę musiała poprzestać na chęciach, bo jakoś nie widzę szans na zmalowanie dzisiaj czegoś
Oczywiście zrobiłam to specjalnie żeby mnie nic nie kusiło
Ale teraz mnie nosi
najgorzej, że nawet jeśli wytrwam do czasu zamknięcia Billi to i tak mam całodobowy pod nosem
Same pokusy
Czyżbym znowu musiała zafundować sobie gorącą kąpiel?
W sumie dlaczego nie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości