chcialem pomachac do kamery ale to tez mi nie wyszlo
bleee
w sumie to jeszcze ja tam tez sie kręciłem i nie wiem jak Madziulku moglas mnie pominąć Ty... Ty...
nie wazne

McCool napisał(a):nie pyknął im ten krągchcialem pomachac do kamery ale to tez mi nie wyszlo
bleee
w sumie to jeszcze ja tam tez sie kręciłem i nie wiem jak Madziulku moglas mnie pominąć Ty... Ty...
nie wazne
![]()

az sie doczekac nie moge gdy nas w tkk pokażą
chyba ze wycieli ten fragment co jest calkiem prawdopodobne
zastanawiam sie tylko, czemu wlasnie wokół nas było tyle tego pustego miejsca?!
czyzbysmy narobili przypału?
chyba nieeeee! 
Miss Wandy. Ci co sa w tej szkole krotko nie zrozumieja tego
Nastepnie te kamery, poczulam lekki dyskonfort
ale mozna o nich zapomniec z biegiem czasu. Zdziwilo mnie to rowniez ze ta szkola jest taka kolorowa, pelno na niej jakis rysunkow, plakatow. No chyba ze ja trafilam na taki dzien kolorowy
Nowi nauczyciele i oczywiscie uczniowie- normalka. Chcialam zadac jedno pytanko
Czy dziewczyny sa dalej gnebione za swoj wyglad 
Nie lubilay nigdy jak ktos sie ubiera modnie, wolaly juz jak dziewczyny przychodza w podartych spodniach i czerwonych wlosach
Po tym dopiero mielismy z nia przeboja ale tylko przez jakis czas, pozniej jej przeszlo. Nie lepsi sa tez uczniowie, szczegolnie chlopcy. Nie znaja dziewczyn a ich styl sie nie spodoba to zrobia kolezanace niezla opinie. O sobie to slyszlalam takie historie ze sama bym w zyciu nie wymyslila takich. A pozniej wiadomo jak to jest wszyscy sie na ciebie patrza jak wchodzisz do szkoly i przyszywaja ci opinie gwiazdy 
McCool napisał(a):nie pyknął im ten krągchcialem pomachac do kamery ale to tez mi nie wyszlo
bleee
nie wazne
![]()

sezamek napisał(a):Roman napisał(a):moja wychowawczyni nie lubi jak facetowi dzięki krótkim spodenkom widać włosy na nogach
jak se dobrze przypominam chłopakom Stokłosa kazała golić nogi przed pójściem na polski

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości