2LO ... Potocznie Gromek (reaktywacja)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez McCool » czwartek, 10 mar 2005, 22:40

powiedzmy sobie szczerze: jak jest picie to i atmosfera jest luźniejsza... moze do spotkania alkohol nie jest konieczny, ale jest wskazany... tylko na balkonie chyba sobie byśmy nie łykneli "ćwiarteczki pojednania" bo by nas GROM zgarnął :P

slonkokg napisał(a):takie pytanko... jakim cudem słonkokg byłaś na spotkaniu a ja Cię nie widziałam?

Agunia , praca mnie goniła :) Byłam jakies 5 minut na początku długiej przerwy. Next time ;)

spokojnie.. zdążymy sie jeszcze pewnie nie raz osobiście zobaczyć :P ale fakt, ze wy nie wiecie kto ja jestem a ja nie wiem kim wy jestescie... hehe :P
McCool
Rycerz forum

Postprzez McCool » czwartek, 10 mar 2005, 23:08

slonkokg napisał(a):Powiem Ci tylko tyle, ze jestes w błedzie, bo ja doskonale Ciebie kojarze :D A alkoholu w moim towarzystwie sie nie napijesz, jeszcze masz troszke czasu ;) :twisted:

aż tak sie rzucam w oczy? ;) bleeee musze cos ze sobą zrobić :P no to masz pamięć do twarzy, zważywszy na to, ze swojej fotki teraz nie wrzucałem na forum :)

hehe ehhh ta wstrzemięźliwość... ojj cóż... dobrze ze inni dorośli są bardziej tolerancyjni :P ale nic straconego słonko... w przyszlym roku juz nie bedziesz miala oporów, bo bedzie ze mnie niedoszły 18-sto latek :jupi: to nawet teraz ze mną "piwa pojednania" bys nie wypiła? jeden, to nawet na zdrowie pomaga :P
McCool
Rycerz forum

Postprzez McCool » czwartek, 10 mar 2005, 23:21

no to koniec z OT... nie wiecie czy sie cos wydarzy w szkole w najblizszym czasie (bądź czy sie cos ostatnio wydarzyło) bo prowadze kalendarium aktualności na epulsie w "klubie Gromkowiczów" i ostatnio coś martwo z wydarzeniami... :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez minas » czwartek, 10 mar 2005, 23:28

no fakt mogłoby być nas więcej
ale nie ma to jak (u niekturych) skleroza :lol:
minas
Ważniak

Gadu-Gadu: 2285712

Postprzez McCool » piątek, 11 mar 2005, 01:26

KaucZ napisał(a):aaa tam...w wigilie klasowe łaziłem po klasach z kubeczkiem zubrówki zamiast opłatka i jakoś nikt mnie nie zgarnął ;)....

masz tolerancyjnego wychowawce (czyt. nie-wścipskiego) :P na moje oko to nie powinienes sie dekonspirowac w przypadku gdy takie wyznania nam oficjalnie tutaj oznajmiasz :P w mojej kl. takie numery by nie przeszły... :roll: mój przypadek jest naprawde ciezki... jeszcze dwa lata ucisku i męki z Miss B. pozostało...
McCool
Rycerz forum

Postprzez MadziUlka » piątek, 11 mar 2005, 08:25

KaucZ napisał(a): aaa tam...w wigilie klasowe łaziłem po klasach z kubeczkiem zubrówki zamiast opłatka i jakoś nikt mnie nie zgarnął ;)....

hehe pamiętam jeszcze mi życzonka składałeś i pytałeś czy się napiję...
fajnie Cie na boki zarzucało jak i innych z Twojej klasy :P :P :P
(nie będę mówiła o kim mowa :P )
MadziUlka
Mistrz klawiatury

Postprzez Roman » sobota, 12 mar 2005, 16:37

darek.kg napisał(a):no to koniec z OT... nie wiecie czy sie cos wydarzy w szkole w najblizszym czasie (bądź czy sie cos ostatnio wydarzyło) bo prowadze kalendarium aktualności na epulsie w "klubie Gromkowiczów" i ostatnio coś martwo z wydarzeniami... :)

w niedzielę przyjeżdżają Niemcy na wymianę. Będą mieszkać w internacie. Jak na razie program wizyty, który mam przed sobą jest dość enigmatyczny (nie wspominam już w ogóle, że po niemiecku)

btw. śmiesznie wygląda zwrot Sienkiewicz-Lyzeum :P
Roman
Mieszka tu

Postprzez MadziUlka » sobota, 12 mar 2005, 22:24

KaucZ napisał(a):Madziulka - ej mnie nie rzucalo na boki przepraszam bardzo :P ... innych moze tak, bo w czasie gdy ja chodzilem to oni obalili reszte naszego zaopatrzenia :P

hmm trzeba się było widzieć z boku :P
MadziUlka
Mistrz klawiatury

Postprzez propet » poniedziałek, 14 mar 2005, 15:55

Magnus napisał(a):Dobra Gromkowicze... kto jest chory...

Ja ide na pierwszy odstrzał

Mnie coś powoli bierze, i mam nadzieje ze to nie grypa, bo jak tak to bedzie źle.....
propet
Twardziel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark