gryb14 napisał(a):Drogi j0shu4 dzisiaj dowiedziałem się telefonicznie w Biurze Obsługi Abonenta TKK że: Najtanszy pakiet telewizji cyfrowej kosztuje jeśli dobrze pamietam 12 zł ale jesli nie posiadam telewizji analogowej z Tkk to juz wzrasta cena do 51 zł a później dochodzą nastepne pakiety wiadomo czym wiecej programów tym droższe (popraw mnie jesli się myle bo nie zapisałem cen i nie wiem czy dobrze piszę ) i tak nastepny pakiet jest za 68 zł i najdroższy za 83 zł nam chodzi o podanie programów w poszczególnych pakietach bo wybacz żeby Pani podawała mi przez telefon nazwy 70 programów a nie wszyscy moga sie udac do siedziby niektórzy pracują dłużej niż czynne jest biuro. Aha dekoder cyfrowy kosztuje 1,22 i wypozyczany na zasadach jak modem do internetu te ceny które podałem obowiązuja przy 24 miesiecznej umowie ale gdy zapytałem sie o dekoder HD usłyszałem że na dzień dzisiejszy nic sie na ten temat nie dowiem a wczoraj w wiadomościach ten Pan tak sie zachwycał programami HD miałem zamiar dzisiaj podpisac umowe ale jak nie ma jeszcze programów HD to nie ma sensu. Czy naprawde tak cieżko napisac na stronie TKK informację na temat pakietów i cen bez obrazy na przepychanki słowne macie czas to może też znajdzie sie czas na poinformowanie obecnych i przyszłych abonentów ja sam z chęcia podpisze umowe jeśli bede posiadał wszystkie niezbędne informacje. Pozdrawiam Moderatorów i mam nadzieje że wreszcie sie zlitują i pojawią sie informacje
Kanałów kablówki analogowej nie bede wymieniał bo są na stronie głównej (oprócz kanałów których nie ma a są w ofercie: Movies 24, National Geographic Comedy Central, TVN CNBC) a zatem jesli chodzi o cyfrówkę to
1. pakiet mini cena 12,50 a jesli nie ma analoga to 51 zł na 24 miesiace umowa , na 12 miesięcy 13,50 do 12 miesięcy 16,50 - dodatkowo kanały
TVP Historia
TVP Warszawa
TV Biznes
TVP Sport
Patio TV
Tv Silesia
Belsat TV
Edu Sat
ITV
Kino Polska
Travel
Sport Club+
Religia TV
MtV Europe
2. pakiet mini film analogicznie 22,50, 66 zł 23,50, 26,50 - kanały
Filmbox
filmbox extra
filmbox family
filmbox hd
3. pakiet midi analogicznie 17 zł, 68 zł, 19,00, 25,00 - kanały
Ale kino
Kuchnia Tv
MTV clasic
VH1
4. pakiet midi film analogicznie 27,00, 83,00, 29,00, 35,00 -kanały filmbox
Jesli chodzi o dekoder to faktycznie za 1 zł ale dekoder cyfrowy
Jesli chodzi o dekoder HD to na dzień dzisiejszy nie ma ale może pojawią się w następnym tygodniu a cena tylko ale aż 630 zł (ale można na raty) aha zapomnialem jesli chcemy kanały hd to za każdy trzeba dopłacić 6 zł to tak pokrótce by to się przedstawiało
pozdrawiam