NataliaW napisał(a):dobra ostatnia szansa....jak to zyczenie nie zadziała...to juz sie nie bawie....
Chce być jutro komuś potrzebna.....da się zrobić?
Mozesz być i dzisiaj ..... potrafisz wytłumaczyć statystyke

NataliaW napisał(a):dobra ostatnia szansa....jak to zyczenie nie zadziała...to juz sie nie bawie....

))NataliaW napisał(a):dobra ostatnia szansa....jak to zyczenie nie zadziała...to juz sie nie bawie....

report5 napisał(a):SAVARY napisał(a):A ja poprosze o gorące lato w grudniu!Jedynym warunkiem jest, by traktować je z zupełną powagą. Uwaga! Żarty i wpisy próbne, nie zyskają mocy a w szczególnych wypadkach, mogą zwrócić się przeciwko piszącemu.
ryzykujesz ?

NataliaW napisał(a):report5 napisał(a):NataliaW napisał(a):dobra ostatnia szansa....jak to zyczenie nie zadziała...to juz sie nie bawie....
tak,
załatwione - patrz uważnie i podążaj śladem biłego królika - raczej białego ptaka.. jakies mewy wokół Ciebie... mieszkasz gdzieś wysoko ? widujesz je ? skąd te ptaki...no nie wiem -- coś przy okazji tych ptaków spotka cię miłego tak mysle.......................................................................... bbbbbbbaaaaarrrrddddzzzzzoooo pppoooottttrrrrzzzzzeeeebbbbbnnnnnaaaa))
o retyyyy.....a ja się tak bardzo boje ptaków-poważnie.Ale luzzz.....jak zniosłam oddanie krwi to chyba wszytko czego się boje zniose....
![]()
![]()
Niech będą i ptaki....
FiDo napisał(a):NataliaW napisał(a):report5 napisał(a):NataliaW napisał(a):dobra ostatnia szansa....jak to zyczenie nie zadziała...to juz sie nie bawie....
tak,
załatwione - patrz uważnie i podążaj śladem biłego królika - raczej białego ptaka.. jakies mewy wokół Ciebie... mieszkasz gdzieś wysoko ? widujesz je ? skąd te ptaki...no nie wiem -- coś przy okazji tych ptaków spotka cię miłego tak mysle.......................................................................... bbbbbbbaaaaarrrrddddzzzzzoooo pppoooottttrrrrzzzzzeeeebbbbbnnnnnaaaa))
o retyyyy.....a ja się tak bardzo boje ptaków-poważnie.Ale luzzz.....jak zniosłam oddanie krwi to chyba wszytko czego się boje zniose....
![]()
![]()
Niech będą i ptaki....
ta? a gdzie te mewy? w Lodzi nie ma mew:P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości