studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Budyn » wtorek, 23 maja 2006, 19:02

Budyn
V.I.P

Postprzez Suzy » piątek, 26 maja 2006, 16:49

... a więc wczoraj oficjalnie skończyłam studia [smilie=mml.gif] ... co by się już nie działo - jestem absolwentką [smilie=happy2.gif] ... została jeszcze tylko obrona [smilie=look.gif] ...

Ps. a "absolutorium" oczywiście od razu na gorąco zostało odpowiednio "oblane" winkiem :hyhy: ... nawet mimo zmęczenia i 14 godzin w pociągu :roll: bo nie ma jak znajomi, którzy zadbają o takie "okazje" :wink:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Olga » czwartek, 1 cze 2006, 00:40

Ktoś powinien wydać książkę 'Zrozumieć wykładowcę'. Sprzedałaby się lepiej niż 'Kod Leonarda da Vinci' :wink:
Mamy wykładowcę, u którego na egzaminie poziom wiedzy ma raczej znikome znaczenie, gdyż oceny są wystawiane na znanych tylko jemu zasadach. No ale kto by się kłócił z człowiekiem mającym z sześć tytułów przed nazwiskiem :lol: Mi się na szczęście zaliczyć u niego udało (co potwierdziło plotkę o ocenach z kosmosu). Pechowa część grupy napisała już jedną poprawkę, w większości z takim samym skutkiem jak i 'właściwy' egzamin. Tak więc starościna umówiła się z nim na drugą poprawkę. Ustalił czas i miejsce. Ludzie dzisiaj pojechali, weszli na salę i czekają .... wpada profesor i co? Każe im się wynosić, wrzeszczy, że żadnej poprawki nie będzie, bo to niezgodne z regulaminem, on prawa łamać nie ma zamiaru i jego to nie obchodzi, że oni jechali z całej Polski w środku tygodnia. Jesli chcą zdawać drugą poprawkę to muszą iść do dziekana po oficjalną zgodę. Na tym zakończył przemowę i obrażony wyszedł z sali :shock: Czy takie afery są czymś normalnym?
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Uri » sobota, 3 cze 2006, 13:17

prawo administracyjne zdane w zerówce :)
Uri
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olga » sobota, 3 cze 2006, 13:42

Olga
Rycerz forum

Postprzez Nemo » sobota, 3 cze 2006, 14:10

Zaczyna sie tydzień zaliczeń. :wink: Mam nadzieje ze zaliczylam koło. Nie moge powiedziec jak czuje , bo to zalezy od widzimisie pani od ćwiczen. ;/ Poza tym cały tydzień bez zajeć, za wyjątkiem ćwiczeń z polaka.Babka zrobi nam normalne zajęci.Super..... :evil: :evil:
A potem to juz zacznie się słynna sesja i siedzenie z nosem w ksiazkach. ;/
A potem jak wszystko sie pozalicza to błogie lenistwo. :lol:
Tak więc z tą myslą biorę łopate i do roboty.Trzeba szturmowac uczelnie. [smilie=medieval.gif] Nadchodze!!Kryc sie !! :P
Nemo
Ważniak

Postprzez Adit » niedziela, 4 cze 2006, 16:02

Adit
Ważniak

Postprzez Mafi » środa, 7 cze 2006, 22:33

Normalnie sprzedam duszę za skaner... :lol:

masakra... ;p

No... to sobie siedzę i piszę prace o... ekhm... żałobie... nie ma to jak pozytywne wibracje... a jutro będę pisać o samobójstwach... noo... taak... yhh...
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Olga » środa, 7 cze 2006, 22:40

Olga
Rycerz forum

Postprzez yennefer » środa, 7 cze 2006, 23:05

yennefer
Mieszka tu

Postprzez Michał » środa, 7 cze 2006, 23:55

jacie wszystie laborki mam zaliczone teraz zostaly mi tylko kolosy jacie
Michał
Bywalec

Postprzez yennefer » poniedziałek, 12 cze 2006, 16:23

Moj dzisiejszy egzamin z filozofii wyglądał następująco:
Wchodzimy z koleżanką do gabinetu
-Panie doktorze, my w sprawie egzaminu z filozofii...
-Aaaa! świetnie...bardzo dobrze! Tylko... dzisiaj nie bardzo mam czas, drogie panie. Trochę się spieszę.
- :shock: ...To może my przyjdziemy w środę?
-W środę...a proszę bardzo, serdecznie zapraszam. :twisted:
i na tym sie skończyło. następne podejście za dwa dni. mam nadzieje, że tym razem sie uda :lol:

a tak poza tym angielski zaliczony, test który pisałam "na żywca" nad wyraz dobrze...czyli jednak nie jest jeszcze tak źle z moim angielskim :lol:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Peny » wtorek, 13 cze 2006, 18:32

:twisted: :lol: :brawo: "glupi ma szczescie" tak moge opisac moje zaliczenie z makrostruktur poprostu jeden wielki smiech :lol: :lol: :lol:
jeszce tylko jutro zaliczenie z metod i technik i moge jechac do domu... niestety od poniedzialku sesja - egzaminy.. jedynie 4, ale za to jakie! ehh :| ale bedzie dobrze :roll: mam nadzieje
Peny
Terminator

Postprzez Olga » środa, 14 cze 2006, 15:51

W piątek egzamin z Prawa Administracyjnego :smiech: Przeczuwam poprawkę [smilie=hmmm.gif] Nie dlatego, że materiał jest niestrawny (przeciwnie) ale jakoś nie mogę się porządnie skupić na nuce :cry: Potem tydzień do Prawa Cywilnego, a po nim Ekonomia :maruda: W lipcu to ja powinnam wylegiwać się na plaży, a nie siedzieć nad książkami :>
Do tej pory miałam niesamowite szczęście i jakaś wyższa siła nade mną czuwała :lol: :wink: skoro udalo mi się uniknąć dwóch katastrof :p .... mam nadzieje, że teraz będzie podobnie :help:
Olga
Rycerz forum

Postprzez kamila » środa, 14 cze 2006, 17:18

kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark