Sunrise 2007

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Sunrise 2007

Postprzez Mafiarz » środa, 28 lut 2007, 20:03

co sadzicie o skladzie? ktory dzien sadzici ze bedzie lepszy??
Mafiarz
Twardziel

Postprzez Mafiarz » środa, 28 lut 2007, 20:06

Mafiarz
Twardziel

Postprzez McCool » środa, 28 lut 2007, 22:18

Skład nawet ciekawy, ale walą ludzi w cztery litery z takim cennikiem. A pewnie będzie jeszcze większy gniot niż rok temu.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Mafiarz » środa, 28 lut 2007, 22:49

liczac 200 za bilety na 3 dni to wcale nie jest drogo jak na taka impreze..
Mafiarz
Twardziel

Postprzez McCool » środa, 28 lut 2007, 23:59

Haha. Karnet na 3 dni na Sunrise. Ciekawe który mocarz wytrzyma trzy dni zabawy przy takiej muzyce. Bez dragów nie pojedzie :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez rysio » czwartek, 1 mar 2007, 01:49

Mafiarz napisał(a):liczac 200 za bilety na 3 dni to wcale nie jest drogo jak na taka impreze..

a to aż "taka" impreza? :]
rysio
Terminator

Postprzez Grolsch » czwartek, 1 mar 2007, 12:34

Cena 200zl to dużo!Za scisk jaki tam będzie problemy z kupieniem bronka i dostaniem sie do WC...Osobiscie byłem za przenieśieniem imprezy na lotnisko gdzie by było dużo wiecej miejsca.Aleeee wiekszość zdecydowała .Osobiście byłem 3X
Grolsch
Twardziel

Postprzez Janus Jabłoński » piątek, 2 mar 2007, 16:54

A ja jestem za Podczelem :!:
Janus Jabłoński
Nowicjusz

Postprzez rysio » piątek, 2 mar 2007, 17:59

skorp!on napisał(a):Ja ciesze się że będzie Sunrise. Może muza nie jest rewelacyjna, ale jedyna jak dla mnie "w miarę normalna" impreza w Kołobrzegu. Ale 200zł to z lekka dużo jak na taką imprezę. Nie grają przeciez największe gwiazdy. Większość tych artystow znam ze setów i z singli. Poprostu mieszanka róznych stylów muzy.

200 zł w ścisku to nie dla mnie. Gdyby był inny line-up to może bym się skusił :) Posłucham sobie muzy przed Amfiteatrem. A może uda się znowu wejść .... :)

Poza tym po przesłuchaniu wszystkich setów i oglądnięciu filmików uważam, że z roku na rok impreza się pogarsza.

sety, single, lineupy... to polska jeszcze?
a poza tym proszę łaskawie zastanowić się trzy razy zanim użyjecie słowa "artysta" do nazwania didżeja. rzemiosło - ot co.
rysio
Terminator

Postprzez j0shu4 » sobota, 3 mar 2007, 09:58

rysio napisał(a):
skorp!on napisał(a):Ja ciesze się że będzie Sunrise. Może muza nie jest rewelacyjna, ale jedyna jak dla mnie "w miarę normalna" impreza w Kołobrzegu. Ale 200zł to z lekka dużo jak na taką imprezę. Nie grają przeciez największe gwiazdy. Większość tych artystow znam ze setów i z singli. Poprostu mieszanka róznych stylów muzy.

200 zł w ścisku to nie dla mnie. Gdyby był inny line-up to może bym się skusił :) Posłucham sobie muzy przed Amfiteatrem. A może uda się znowu wejść .... :)

Poza tym po przesłuchaniu wszystkich setów i oglądnięciu filmików uważam, że z roku na rok impreza się pogarsza.

sety, single, lineupy... to polska jeszcze?
a poza tym proszę łaskawie zastanowić się trzy razy zanim użyjecie słowa "artysta" do nazwania didżeja. rzemiosło - ot co.

artysta zdecydowanie
chcesz to skladaj dlugopisy
oni nie beda
j0shu4
Moderator

Postprzez mimoza » sobota, 3 mar 2007, 10:40

jazada...jazda... jazda... samodzielna impra promocyjna... jazda..... miasto powinno to podkręcić...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Sowa » sobota, 3 mar 2007, 11:48

Jest to dobra impreza,jednak winna odbyć się poza miastem w Podczelu.
Bardzo duzy hałas uniemożliwia odpoczynek przez 3 dni mieszkańcom połowy miasta.
Bardzo duży ruch pojazdów dosłownie zakorkuje wjazd do Kołobrzegu .
Mam nadzieję , że ta lokalizacja bedzie po raz ostatni.
Podczele ma wspaniałe warunki na takie imprezy a ponadto należy się mieszkańcom tego osiedla godziwy zarobek. :drunk:
Sowa
Dyskutant

Postprzez Demurrer » sobota, 3 mar 2007, 11:49

Hasky napisał(a):
rysio napisał(a):sety, single, lineupy... to polska jeszcze?

Ot co...krytyk wielki sie znalazł. Panie "artysto", tym o to rzemiosłem polscy DJ typu Angelo Mike czy Dj Tiddey są znani na świecie przysłowiowe kilka razy lepiej od np. Lady Pank (

Ja nie znam.
Widać mało światowy jestem.

Gdzie mi, czy rysiowi do melomanów kontemplujących prawdziwy artyzm na Sunrise.
Do tego trzeba wyrobionego ucha, wrażliwej duszy i wysokiego IQ.
A ucztę dla tak wyrobionych koneserów mogą rzeczywiście zapewnić tylko wielcy artyści.
Demurrer
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: hydepark