I jak wrażenia?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Morland » czwartek, 30 mar 2006, 18:17

... gdzie to jest?... :shock:
Morland
Weteran

Postprzez Didi » czwartek, 30 mar 2006, 18:18

bylem kupilem za 40 zl wagon kartek do drukarki 8zl za 500sztuk cena dobra :)

kolo Plusa jak sie jedzie trzebiatowska chyba
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olcia » czwartek, 30 mar 2006, 19:13

a ja też byłam.. kupiłam sobie mikrofon :P i płyty cd (akurat były mi potrzebne to wrzuciłam do koszyka kilka... pudełek :mg: )
Wrażenia.. masakra... ile tam ludzi było (a byłam po 16! ) i rzeczywiście.. większość tylko oglądało co i jak...
Poza tym, niemiła pani z ochrony mnie zaczepiła, bo wyszłam nie tą bramką co trzeba.. :|

poza tym.. komu się chciało tam stać o 5 rano? :shock:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez kołysanka » czwartek, 30 mar 2006, 19:19

a propos otwarć przypomina mi się smaczny skecz kabaretu "Ani Mru Mru" - sprawozdanie z otwarcia supermarketu... samo życie :lol:
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez Budyn » czwartek, 30 mar 2006, 19:27

moj kolega stal od 6 rano za upragnionym dvd :P
Budyn
V.I.P

Re: I jak wrażenia?

Postprzez j0shu4 » czwartek, 30 mar 2006, 19:41

Hrabia28 napisał(a):Otwarcie Media Expert ruszyło pełna para...juz pierwsi kupujący grasowali kolo sklepu juz o godz 5 nad ranem,aby zdązyc kupic upatrzony towar z ulotki :lol:
Ale rzeczywiscie sam poszedłem zobaczyc z ciekawosci co takiego oferuje Media Expert...
I rzeczywiscie dużo ciekawostek cenowych jak na ten drogi Kołobrzeg.Myslę,ze własnie taki tani sklepik jest potrzebny w tym drogim miescie..a co do oferowanych towarów można sie smiało na nie pokusic...
Moje wrazenie bardzo pozytywne ,choc miałem wrazenie ze sklep przypomina muzeum bo duzo bylo ogladajacych...pewnie i ci z konkurencji ,przyszli z ciekawości i zastanawiaja sie ile teraz obnizac u siebie :lol:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do odwiedzenia mojej stopki :)

i tu sie grubo mylisz kolego
to wcale nie jest tani sklepik , po prostu w kolobrzegu dawno nie bylo otwarcia sklepu ze sprzetem wiec wszyscy zapomnieli
w sklepie jest kilka produktow z ograniczonej oferty ktora potrwa klilka dni w obnizonej cenie, za chwile bedzie tak samo jak w kazdym kolobrzeskim sklepie rtv agd
na otwarciu brakowalo kilku produktow z gazetki promocyjnej a to dlatego ze mozna sprzedawac towar ponizej kosztow zakupu ale do pewnej granicy:)
bardziej chodzi o to zeby jak najwiecej kasy wyrwac na otwarciu przy innych produktach ktore nagle wydaja sie w super cenie
mimo ze maja cene taka sama jak te same produkty kilkaset metrow dalej
bylem w kilku sklepach tej sieci w innych miastach jest DOKLADNIE TAK SAMO jak wszedzie
po prostu przybyl kolejny do kolekcji sklep w kolobrzegu
Mars, AVANS, Euro, Neonet, Multi a teraz takze Mediaexpert
silenie sie na podobienstwo graficzne w materialach reklamowych do Mediamarkt jest moim zdaniem zenujace
j0shu4
Moderator

Postprzez Colberg » czwartek, 30 mar 2006, 21:49

A ja tam się nie wybieram... przynajmniej na razie.
Mam swoje sklepy RTV-AGD, gdzie na wlot dostaję 10 % zniżki. A poza tym - i tak wolę zakupy w necie :)
Colberg
Ważniak

Postprzez Sędzia Czesław » czwartek, 30 mar 2006, 22:17

Ja tylko przejeżdżałem obok; flagi, parking, że niby wszystko fajnie. Widzę, że zdania wobec cen są podzielone, ale zgodzę się z j0shu4, że to po prostu kolejny sklep RTV AGD w mieście, a każdy kolejny nie różni się od drugiego. Czyżby Media Expert to był wyjątek? Nie sądzę
Sędzia Czesław
Ważniak

Gadu-Gadu: 6008002

Postprzez Didi » czwartek, 30 mar 2006, 22:21

no ale papier do drukarki kupic mozna 8zl ;) kiedys byl rzut w biedronce to tez kupilem troche tego jak sie duzo drukuje to potrzeba. w komputerowym papier kupisz od 10-12 zl w gore...

ale to taki glupi przyklad :P
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Sędzia Czesław » czwartek, 30 mar 2006, 22:22

Pytanie czy taka cena będzie zawsze. Oby
Sędzia Czesław
Ważniak

Gadu-Gadu: 6008002

Następna strona

Powrót do :: hydepark