Perfumowa trauma

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Perfumowa trauma

Postprzez myśliwiec » środa, 8 lut 2006, 07:24

Czy mieliście jakieś okropne przeżycia (psycho-fizyczne) po powąchaniu tudzież obfitym spryskaniu się jakimiś perfumami?
Ja nie znoszę Eternity Kleina, kiedyś spsikałam sie idąc na uczelnię (dostałam w prezencie i wypadało choć raz :) ) i nie wytrzymałam ... musiałam zwymiotować. Okropne przezycie. Ciągle za mną chodzi. NIe znoszę Eternity. Drażnią mnie ciężkie piżmowe zapachy. Brrr
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » środa, 8 lut 2006, 07:54

A ja kiedys krecilem sie po Twoim miejscu pracy z CK BE, co zostalo zarejestrowane przez evoe :) Ciekawe czy tez bys zwymiotowala :P
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez myśliwiec » środa, 8 lut 2006, 08:50

CK Be jest OK. Ten zapach neci i drazni ale w bardzo subtelny sposob. Ja wyczuwam w nim przede wszystkim brzoskwinię i jakieś przyprawy. Nutka piżma jest bardzo dyskretna. Bardzo męskie, choć przyznam, że na mnie działaja raczej ciepłe zazpachy w stylu Magnetismu Escady. Bardzo erotyczne są Envy for Men, a też mają piżmo... Hmmm, z tym pizmem to tak nie do końca na wymioty zbiera :)
Mieliśmy mówić o traumach!
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez myśliwiec » środa, 8 lut 2006, 08:55

A tak poza tym to będąc w pierwszych miesiącach ciąży kupiłam sobie Hugo Bossa Intense... Potem nie mogłam na nie patrzeć. Wogóle mam tendencję so skupowania różności. Może topik z wymianami otworzymy? Hmmm. Mam niepasujący mi podkład Diora Sculpt - dwa lub trzy razy uzyty... Kolor nr 200 (jasny beż). Wygładza i wyrównuje.
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Vin » środa, 8 lut 2006, 08:57

Mam buty. Skórzane. Dwa razy użyte. Już ich nie chcę. Wymienię na lakier do paznokci - pod warunkiem, żebył góra dwa razy używany. Ma być w bordowym kolorze.
Vin
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » środa, 8 lut 2006, 09:05

zlosliwiec ;) mam pomaranczowy, nie moze byc?
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Vin » środa, 8 lut 2006, 09:11

Nie może byc - ma być bordowy.
A ten podkład to jeszcze dobry otwarty od tylu miesięcy ?

Koleżanka nie ma netu, ale prosiła żebym zapytała : Zamieni męża na kilogram krówek albo mordoklejek. Są chętne ?
Vin
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » środa, 8 lut 2006, 09:14

podklad jest nowy - kupilam go dokladnie 10 stycznia :)
mam meza :) ale nie zamienie na nic ;)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » środa, 8 lut 2006, 09:37

Kiedys stałem sobie na jakiejś oficjałce za takim jednym łysym z pożyczką i ciagnęlo od niego jakimś szambem, omal mnie nie cofnęło po sniadaniu. Jakas mieszanina brutala i damskim "Być może".
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Dreams » środa, 8 lut 2006, 11:30

Zapachy to ważna rzecz. Przynajmniej dla mnie. Jak mi mężczyzna nie zapachnie tak jak trzeba, to choćby ze złota był uczucie niechęci - bądź odrazy przeważy.. Na szczęście mężczyźni już o siebie dbają i w większości pięęęęęęknie pachną! A kobiety? Co powiecie o kobietach??? jakie zapachy lubicie? hej mężczyźni!!!
Dreams

Postprzez Flo » środa, 8 lut 2006, 11:31

Dreams napisał(a):Zapachy to ważna rzecz. Przynajmniej dla mnie. Jak mi mężczyzna nie zapachnie tak jak trzeba, to choćby ze złota był uczucie niechęci - bądź odrazy przeważy.. Na szczęście mężczyźni już o siebie dbają i w większości pięęęęęęknie pachną! A kobiety? Co powiecie o kobietach??? jakie zapachy lubicie? hej mężczyźni!!!

jakie?

Sensi - Giorgio Armani i damski Mexx :twisted:

Nie zapomne tego zapachu, nie zapomne kobiety ktora tak pachniala :)
Flo
Arcymistrz

Postprzez BLAaa » środa, 8 lut 2006, 13:11

Dreams napisał(a): Co powiecie o kobietach??? jakie zapachy lubicie? hej mężczyźni!!!

Co Ty? W życiu nie zapamietam tych nazw!!
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Dreams » środa, 8 lut 2006, 13:23

Co Ty? W życiu nie zapamietam tych nazw!![/quote]

Nie chodzi o nazwy, tylko o rodzaj zapachu... Nutę zapachową.. hej chłopaki, pewnie czytaliście "Pachnidło".. Koneserzy.. :D
Dreams

Postprzez Didi » środa, 8 lut 2006, 13:23

od jakiegos roku uzywam ultravioletu bardzo ladny i przyjemny zapach :) kobieta tez sie podoba :D
Didi
Rycerz forum

Następna strona

Powrót do :: hydepark