loisslane napisał(a):Najlepszy jest Drzeżdżon. I pewnie dlatego ma tylu chętnych.
No Pan Drzeżdzon
Jest instruktorem który mnie uczył jazdy i wielu moich kolegów jest uważam b.dobry.Mnie uczył 9 lat temu.Do tej pory nauki wspominam miło.loisslane napisał(a):Najlepszy jest Drzeżdżon. I pewnie dlatego ma tylu chętnych.
Jest instruktorem który mnie uczył jazdy i wielu moich kolegów jest uważam b.dobry.Mnie uczył 9 lat temu.Do tej pory nauki wspominam miło.Grolsch napisał(a):loisslane napisał(a):Najlepszy jest Drzeżdżon. I pewnie dlatego ma tylu chętnych.
No Pan DrzeżdzonJest instruktorem który mnie uczył jazdy i wielu moich kolegów jest uważam b.dobry.Mnie uczył 9 lat temu.Do tej pory nauki wspominam miło.

loisslane napisał(a):wiesz, nie jestem pewna, czy to, że w USA prawko może mieć praktycznie każdy, jest akurat plusem...
a co do proporcji samochodów do kierowców, zauważ też, że cały kraj jest jakby trochę wiekszy od naszego, a stan dróg i wszystko, co się z tym wiąże, nie wymaga takich umiejetności surwiwalu jak w Polsce.
Jest instruktorem który mnie uczył jazdy i wielu moich kolegów jest uważam b.dobry.Mnie uczył 9 lat temu.Do tej pory nauki wspominam miło.[/quote]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości