kołysanka napisał(a):Flo, dlaczego od Krzywoustego w stronę Grochowskiej jechałeś zewnętrznym pasem ronda?![]()

Flo napisał(a):kołysanka napisał(a):Flo, dlaczego od Krzywoustego w stronę Grochowskiej jechałeś zewnętrznym pasem ronda?![]()
jade prawym pasem poniewaz potem jade w Unii Lubelskiej, wiec nie musze w ogole zmeniac pasa, jadac lewym musialbym pozniej pchac sie na prawy Moja Droga Kolysanko
j0shu4 napisał(a):Flo napisał(a):kołysanka napisał(a):Flo, dlaczego od Krzywoustego w stronę Grochowskiej jechałeś zewnętrznym pasem ronda?![]()
jade prawym pasem poniewaz potem jade w Unii Lubelskiej, wiec nie musze w ogole zmeniac pasa, jadac lewym musialbym pozniej pchac sie na prawy Moja Droga Kolysanko
o ile sie nie myle prawy pas sluzy tylko do jazdy na wprost czyli z krzywoustego do mysliwskiej , w grochowska wjezdza sie z lewego pasa zmieniajac pozniej pas na prawy za ciagla linia do skretu w unii lubelskiej , w koszalinie jest troche inaczej pas prawy do pierwszej w prawo i na wprost poniewaz brak jest prawoskretu, co do kolobrzegu moze bylem zaspany dzisiaj o swicie ale wydawalo mi sie wyraznie ze oznakowanie poziome i pionowe wskazuje dokladnie na taka sytuacje jaka opisalem
Flo napisał(a):maszz racje J4 i qrczak, przyjrzalem sie znakom i nie moge tak jezdzic bo w dwoch miejscach moze dojsc do kolizji
edit: nie widze Sowa co piszesz do mnie bo jestes ignorowany
Deja Vu napisał(a):Flo napisał(a):maszz racje J4 i qrczak, przyjrzalem sie znakom i nie moge tak jezdzic bo w dwoch miejscach moze dojsc do kolizji
edit: nie widze Sowa co piszesz do mnie bo jestes ignorowany
To jak Ty zdałeś egzaminy?
qrczak napisał(a):Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie w Kołobrzegu można rozkodować radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości