polak napisał(a):czy to normalne ,że niektórzy ludzie traktują polityke jako zawód ? i chcą zniej żyć chociazby przez 3,4 kadencje.czy takię postępowanie służy dobrze Polskim interesom?piękna demagogia jest pożyteczna?
całkowicie nie.za dużo mediów w nas, obłudy,nienawiści.
a jutro do pracy znowu za marne grosze...choć to nie marna praca(lubie ją)
zastanawiamy sie nad naszą gospodarką domową codziennie... a wciąż wybieracie tych samych...komuchów i masonów z PO lub AWS lub UW.
ja z ręką na sercu nie mógłbym popełnić tiego wyboru przy urnie...
przecież POLSKA to skarb nas wszystkich....
nie traćmy tego...
Bardzo dobrze, ze niektorzy ludzie traktuja polityke jako zawod. Byloby jeszcze lepiej gdyby mieli odpowiednia wiedze i finanse. Eliminowaloby to roznego rodzaju mety, ktore "ida w polityke ' bo tam mozna sie lekko i latwo dorobic.
Demagogia nie jest pozyteczna ale wlasnie ja uprawiasz. Dlaczego ?
Jesli spokojnie i uwaznie przeczytasz to co napisales wyzej to zauwazysz, ze obluda, nienawisc i jad az wylewa sie z ciebie. Zal ci d.... sciska, ze to nie ciebie wybieraja.
Powiedz co masz do zaoferowania oprocz obludy, nienawisci i taniej demagogii ?
a jutro do pracy znowu za marne grosze...choć to nie marna praca(lubie ją)
zastanawiamy sie nad naszą gospodarką domową codziennie... a wciąż wybieracie tych samych...komuchów i masonów z PO lub AWS lub UW.
ja z ręką na sercu nie mógłbym popełnić tiego wyboru przy urnie...
przecież POLSKA to skarb nas wszystkich....
nie traćmy tego...
Wszystko na ten temat. Czlowiek posiadajacy szare komorki i potrafiacy robic z nich uzytek nie bedzie wybieral takich jak ty.
Kampania wyborcza rozpoczeta. Nadszedl czas oszolomow. Pojawiaja sie osobniki robiace sobie, tacie, wujkowi, koledze... reklame.

Na razie trzeba zebrać podpisy. Myślę, że zostawimy część druków poparcia w klubie bilardowym Ósemka (Hala Millenium). Każdy, kto chciałby nas wspomóc może wpaść w godzinach wieczornych i się podpisać