Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez telka_es » czwartek, 9 sie 2007, 10:23

niewyspana, obolała,WODY !!!!! :x

- tysiąc spraw do złatwienia aż się nie chce .....

- znowu szpilki będą topiły mi się w asfalcie ;/

M A S A K R A
telka_es
Terminator

Postprzez Suzy » czwartek, 9 sie 2007, 13:40

...już siedzę jak na szpilkach...
jeszcze tylko dopiję kawę
i już za pół godziny ruszam na spacerek z moimi uroczymi bliźniakami :oops:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez kamila » czwartek, 9 sie 2007, 15:20

zarąbisty dzień, wieczór będzie zarąbistszy.. "biała buła" ma dziś moc, barmaid to "biała buła" :lol:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Agunia__ » czwartek, 9 sie 2007, 15:22

rozleniwiony :D o tak - ROZLENIWIONY :D
Agunia__
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 4975651

Postprzez barmaid » czwartek, 9 sie 2007, 15:24

Zaznaczam, że wszystkie białogłowy tego świata to "białe buły" :lol: Miły dzień, miły... Jak nie wypali to już wiem gdzie się wyprowadzę i z kim też wiem :D Przestrzeń, spokój, cisza... a ja się czuję piękna dziś :D
barmaid
Rycerz forum

Postprzez FiDo » czwartek, 9 sie 2007, 21:56

Kocham piwo.
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Olga » czwartek, 9 sie 2007, 22:54

Będę się całą noc modlić aby jutro padły 2 słowa: wolna sobota :lol: Palców nie czuję, dłonie mnie bolą, o plecach i tyłku nie wspomnę :lol: Ogólnie.. praca sezonowa :smiech: :doh: Na prawdę jest we mnie sporo masochizmu, bo pomimo cierpienia ;) fajnie jest i uśmiech mi z twarzy nie schodzi :D :spoko:
Przez tę pracę sezonową nie mam w ogóle wakacji... żadnych spotkań ze znajomymi, żadnych wypadów do pubu czy na imprezę :/ To jedyny minus... nie można się nijak zgadać :| Plany się na cały weekend pojawiły, ale cały czas nie wiadomo czy cokolwiek wypali :?
Oczy mi się kleją [smilie=yawn.gif] Chyba muszę iść spać o tej nieprzyzwoitej porze :lol:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Suzy » piątek, 10 sie 2007, 06:31

dostaję szkołę życia jak nigdy...
najpierw mieszkanie na własny rachunek
-czyli gotowanie, pranie, zakupy i liczenie kasy
czy wystarczy do końca miesiąca... :?
-potem zabawa w mamusiowe obowiązki
czyli kąpiele bliźniaków, przewijanie oraz karmienia ze śpiewaniem i machaniem rękoma,
i inne takie, które sparwiają, że człowiek oblewa się potem
i pada ze zmęczenia o godz. 21 jak maluchy tylko zasną :help:
a teraz narwany piesek z "adhd" na weekend :shock:

oj, nie tak łatwo "żyć po dorosłemu" :lol:

ranny spacer zaliczony, to teraz pora na kawę i chwila oddechu...
...w pracy :wink:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez telka_es » piątek, 10 sie 2007, 08:54

Ludzie są straszni....... mam koleżane która cierpi na chroniczny brak kasy więc załatwiłam jej prace hostessy na weekend 25 zł na godzine 4 godzinki przez dwa dni daje 200 zł..... wczoraj cały dzien sie zgadzała bylo pieknie ze fajnie i jedzie , a dzisiaj co od rana sms (i to jeszcze sms już mogła zadzwonić) że niestety ale nie może......... i kto ma się teraz tłumaczyć szefowi - ja bo ją poleciłam i prosiłam jeszcze żeby ją wziął........ no nie moge.......... ludzie potrafią być nieodpowiedzialni....... jak tak wogóle można rzucać slowa na wiatr..........

ciężko mi bedzie teraz kogoś znaleźć na jej miejsce tym bardziej że siedze w poznaniu a to ma bć promocja nad jeziorkiem w lubniewicach - masakra..........

i kto jest winny - znowu ja i znowu ja musze się tłumaczyć za wybryki innych osób mamamija...... i złatw tu coś kumuś - bądź dobry.........

jestem zła wściekła zdenewowana od rana...........
i smutna
telka_es
Terminator

Postprzez telka_es » piątek, 10 sie 2007, 10:24

WZT napisał(a):
telka_es napisał(a):Ludzie są straszni....... mam koleżane która cierpi na chroniczny brak kasy więc załatwiłam jej prace hostessy na weekend 25 zł na godzine 4 godzinki przez dwa dni daje 200 zł..... wczoraj cały dzien sie zgadzała bylo pieknie ze fajnie i jedzie , a dzisiaj co od rana sms (i to jeszcze sms już mogła zadzwonić) że niestety ale nie może......... i kto ma się teraz tłumaczyć szefowi - ja bo ją poleciłam i prosiłam jeszcze żeby ją wziął........ no nie moge.......... ludzie potrafią być nieodpowiedzialni....... jak tak wogóle można rzucać slowa na wiatr..........

ciężko mi bedzie teraz kogoś znaleźć na jej miejsce tym bardziej że siedze w poznaniu a to ma bć promocja nad jeziorkiem w lubniewicach - masakra..........

i kto jest winny - znowu ja i znowu ja musze się tłumaczyć za wybryki innych osób mamamija...... i złatw tu coś kumuś - bądź dobry.........

jestem zła wściekła zdenewowana od rana...........
i smutna

Jak masz taka dupowata kolezanke co taka kasa gardzi to zalatw mi taka prace jak ona ( ale w kg) to CIebie bede nosil na rekach oki ???

z miłą chęcia ale w kg ciężko będzie.......... poza tym za hostessy przeważnie laski robią, więc musiałbyś sie przetransformować jakoś.... hehee :lol:

walizki spakowane czas ruszyć w droge ...... 8)
a tak mnie sie nie chce jak nigdy......
żegnam.......
telka_es
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark