Keeper,czy ty chcesz aby ci wykładać "kawę na ławę" bo cię to jakoś "kręci"? Masz opis muskania wargami włosków , masz całowanie płatków z kwiatuszków tyle co rozwiniętych..... Co ty udajesz ,że to nie jest opis czynności sexualnych?keeper napisał(a):Konsul napisał(a):Na tym te niebezpieczeństwo polega, oczekujesz dosłownych pojęć na opisanie czynności seksulanych? Dlaczego niemalże każdy ma jednak skojarzenia zmierzające do jednej konkluzji? Każdy czyta również między wierszami, zresztą przytaczane w postach powyżej, porównania, opisy nie są jakieś szczególnie wyszukane. Nie jest to literatura najwyższych lotów, pomijąc samą jej zawartość.
nie oczekuję doslownych pojęć czynności seksualnych, oczekują konkretnego wskazania na czynnośc seksualną w tej historii.
irmc napisał(a):Keeper,czy ty chcesz aby ci wykładać "kawę na ławę" bo cię to jakoś "kręci"? Masz opis muskania wargami włosków , masz całowanie płatków z kwiatuszków tyle co rozwiniętych..... Co ty udajesz ,że to nie jest opis czynności sexualnych?keeper napisał(a):Konsul napisał(a):Na tym te niebezpieczeństwo polega, oczekujesz dosłownych pojęć na opisanie czynności seksulanych? Dlaczego niemalże każdy ma jednak skojarzenia zmierzające do jednej konkluzji? Każdy czyta również między wierszami, zresztą przytaczane w postach powyżej, porównania, opisy nie są jakieś szczególnie wyszukane. Nie jest to literatura najwyższych lotów, pomijąc samą jej zawartość.
nie oczekuję doslownych pojęć czynności seksualnych, oczekują konkretnego wskazania na czynnośc seksualną w tej historii.
No pewnie,że się nie da tego udowodnić,bo czynności seksualne lęgna sie pod kopułami o zbyt wybujalej wyobraźni 
A JEDNAK CIĘ TO "KRĘCI"!!!!! Czynność seksuualna powoduje podniecenie osoby ,która ją wykonuje ,lub tej , która jest obiektem tej czynności.Czy takie czynności jak te w bajce nie miały by dla ciebie jakiegokolwiek znaczenia "podniecającego"? Śmiem w to wątpić...keeper napisał(a):irmc napisał(a):Keeper,czy ty chcesz aby ci wykładać "kawę na ławę" bo cię to jakoś "kręci"? Masz opis muskania wargami włosków , masz całowanie płatków z kwiatuszków tyle co rozwiniętych..... Co ty udajesz ,że to nie jest opis czynności sexualnych?keeper napisał(a):Konsul napisał(a):Na tym te niebezpieczeństwo polega, oczekujesz dosłownych pojęć na opisanie czynności seksulanych? Dlaczego niemalże każdy ma jednak skojarzenia zmierzające do jednej konkluzji? Każdy czyta również między wierszami, zresztą przytaczane w postach powyżej, porównania, opisy nie są jakieś szczególnie wyszukane. Nie jest to literatura najwyższych lotów, pomijąc samą jej zawartość.
nie,nie udaje. Niech ktos udowodni,że jest to czynnośc seksualna. Nie da się?No pewnie,że się nie da tego udowodnić,bo czynności seksualne lęgna sie pod kopułami o zbyt wybujalej wyobraźni
irmc napisał(a):Jestem szczerze zdziwiony ale jak to napisałaś kilka postów temu "człowiek cały czas uczy się czegoś nowego"keeper napisał(a):rmc musze Cie rozczarować, bo mnie to serio nie kręci
Vin napisał(a):muskanie warg i takie tam fajnie brzmi, szczegolnie jak kayah spiewa kawalek "do d.n.a."
i chodzi o relacje osob doroslych a nie nieletnich
a tu jakby jest dziecko i tatus i jednorozec, ktory jakby jest letni
ciekawe co autor mial na mysli i jak sie wytlumaczy
ze to zabawa w doktora ubrana w piekne slowka ?
nie podoba mi sie tworczosc tego pana
baaaardzo mi sie nie podoba
Podział na dobrą i złą jest oczywiście idiotyczny ale są patologiczne osobowości , które taki podział wyróżniają-pisał ci o tym Demurrer.Treści zawarte w tych bajkach są dla mnie pewnego rodzaju aprobatą lub przynajmniej nie potępianiem tego typu zboczeń . Niepotrzebnie jesteś "adwokatem diabła".Chyba nie warto aż tak daleko brnąć w tą ślepą uliczkę.....keeper napisał(a):irmc napisał(a):Jestem szczerze zdziwiony ale jak to napisałaś kilka postów temu "człowiek cały czas uczy się czegoś nowego"keeper napisał(a):rmc musze Cie rozczarować, bo mnie to serio nie kręci
to byl sarkazm. ten idiotyczny podzial na dobra i zla pedofilie. to jak podzial jasnej i ciemnje strony mocy.
irmc napisał(a):Podział na dobrą i złą jest oczywiście idiotyczny ale są patologiczne osobowości , które taki podział wyróżniają-pisał ci o tym Demurrer.Treści zawarte w tych bajkach są dla mnie pewnego rodzaju aprobatą lub przynajmniej nie potępianiem tego typu zboczeń . Niepotrzebnie jesteś "adwokatem diabła".Chyba nie warto aż tak daleko brnąć w tą ślepą uliczkę.....keeper napisał(a):irmc napisał(a):Jestem szczerze zdziwiony ale jak to napisałaś kilka postów temu "człowiek cały czas uczy się czegoś nowego"keeper napisał(a):rmc musze Cie rozczarować, bo mnie to serio nie kręci
to byl sarkazm. ten idiotyczny podzial na dobra i zla pedofilie. to jak podzial jasnej i ciemnje strony mocy.
To nie są oskarżenia czy wyroki tylko dyskusja na temat: "co poeta miał na myśli?"keeper napisał(a):irmc napisał(a):Podział na dobrą i złą jest oczywiście idiotyczny ale są patologiczne osobowości , które taki podział wyróżniają-pisał ci o tym Demurrer.Treści zawarte w tych bajkach są dla mnie pewnego rodzaju aprobatą lub przynajmniej nie potępianiem tego typu zboczeń . Niepotrzebnie jesteś "adwokatem diabła".Chyba nie warto aż tak daleko brnąć w tą ślepą uliczkę.....keeper napisał(a):irmc napisał(a):Jestem szczerze zdziwiony ale jak to napisałaś kilka postów temu "człowiek cały czas uczy się czegoś nowego"keeper napisał(a):rmc musze Cie rozczarować, bo mnie to serio nie kręci
ja jestem naprawde szalenie ciekawa,co powie rzecznik, dlatego nie szafuje oskarżeniami,ani tym bardziej wyrokami.
irmc napisał(a):A tak a`propos to zdaje się ,że dzisiaj w audycji "Tydzień prezydenta" Pan Prezydent powiedział , że za trzy miesiące będzie mógł powiedzieć , że "miał nosa do wyboru rzecznika".Chyba pech go nie opuszcza....
ale to juz bylo nie na temat 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości