Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Syriusz » poniedziałek, 18 gru 2006, 00:31

Jak to nie!!! A co?
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez Bonhart » poniedziałek, 18 gru 2006, 00:33

Syriusz napisał(a):Jak to nie!!! A co?

inteligencja w gre nie wchodzi...

to zostaje "aktorstwo"...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez ewe » poniedziałek, 18 gru 2006, 09:52

qrczak napisał(a):Obejrzałem dzisiejszy program i mnie skosił taki jeden radny co się Łukasz Czechowski.
Skosił mnie porównaniem mundurków szkolnych z pasiakami noszonymi przez więźniów obozów koncentracyjnych, dla mnie jest to szok żeby radny mówił coś takiego.
Ja się załapałem na kilka lat chodzenia w mundurkach i nie czułem się jak więzień obozu koncentracyjnego. Panie radny idź pan do TRM - u, do Ekonoma i się zapytaj uczniów tych szkół czy czują się jak więźniowie obozu koncentracyjnego, wśród radnych też jest co najmniej jeden absolwent TRM - u, jego też się możesz zapytać.

Młoda, gorąca głowa i nie zawsze ,jak mniemam wyraża swoje przemyślenia .
Bo nie wierzę ,że sugeruje propagowanie przez te szkoły nazistowskich wzorów. Za daleko idące , nieuprawnione wnioski :)
ewe
Gwiazdor

Postprzez Miki » wtorek, 19 gru 2006, 10:58

Vin napisał(a):wyglądu sie nie czepiamy, tak ?
to nie konkurs piękności

Tak bo zaraz zacznę czepiać się znikających pypci Gromka :lol: :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » wtorek, 19 gru 2006, 11:01

qrczak napisał(a):Obejrzałem dzisiejszy program i mnie skosił taki jeden radny co się Łukasz Czechowski.
Skosił mnie porównaniem mundurków szkolnych z pasiakami noszonymi przez więźniów obozów koncentracyjnych, dla mnie jest to szok żeby radny mówił coś takiego.
Ja się załapałem na kilka lat chodzenia w mundurkach i nie czułem się jak więzień obozu koncentracyjnego. Panie radny idź pan do TRM - u, do Ekonoma i się zapytaj uczniów tych szkół czy czują się jak więźniowie obozu koncentracyjnego, wśród radnych też jest co najmniej jeden absolwent TRM - u, jego też się możesz zapytać.

Niestety pan Czechowski nie miał chyba takich doświadczeń bo on wogóle chyba wycofałby szkolnictwo. Sam lubi tylko chwalić się ukończonymi kursami, przepraszam "studiami" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P
Miki
Ważniak

Postprzez dziewuszka » piątek, 26 sty 2007, 18:24

Jezu, właśnie Klincza słucham...

Wypowiedzi p.Leguna, to znów pustosłowie.. Żenada...
Propunuję tego Pana więcej do programów nie zapraszać.
Gość nie jest medialny.
Sformułowanie jednego zdania, zawierającego jakąś myśl zajmuje mu sporo czaSu (przy pomocy redaktora, który podpowiada mu odpowiednia słowa). Kiedy juz p. K.L. zamknie usta, nie wiadomo o czym on właściwie mówił.

Pozdrawiam :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » piątek, 26 sty 2007, 19:47

I co z tego, co to ma wspólnego na sytuację, co kto mówi???? Daleko komuś do pana ładnego? Zdarza się, a właśnie co pan ładny ma ostatnio do powiedzenia, zepsuł się???
Konsul
Gwiazdor

Postprzez dziewuszka » piątek, 26 sty 2007, 21:15

Konsul napisał(a):I co z tego, co to ma wspólnego na sytuację, co kto mówi???? Daleko komuś do pana ładnego? Zdarza się, a właśnie co pan ładny ma ostatnio do powiedzenia, zepsuł się???

Konsul, możesz jaśniej?
Jakoś ta Twoja wypowiedź sensu nie ma (napisałabym, że kupy się nie trzyma, ale jakieś to takie fizjologiczne) ;)

Czy Ty aby też się nie psujesz? :D

ps. napisałam, że "słuchałam", a nie, że "oglądałam", więc podział na panów ładnych i nieładnych nie ma tutaj najmniejszego sensu :)

Pozdrawiam :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez Semerchet » piątek, 26 sty 2007, 21:39

Czy nie lepiej się skupić nad tym kto i co mówił , a nie jak mówił ?
Niemniej jednak prawdą jest , że żaden z panów nie operował piękną polszczyzną.

Co do merytoryki panów, to radny Tessikowski jak dla mnie naigrywał się z prawa.
Semerchet
Ważniak

Postprzez dziewuszka » piątek, 26 sty 2007, 21:44

Semerchet napisał(a):Czy nie lepiej się skupić nad tym kto i co mówił , a nie jak mówił ?
Niemniej jednak prawdą jest , że żaden z panów nie operował piękną polszczyzną.

Co do merytoryki panów, to radny Tessikowski jak dla mnie naigrywał się z prawa.

Twoim zdaniem wyrażenie "pustosłowie" nie określa tego "co" kto mówił?

:)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez Semerchet » piątek, 26 sty 2007, 21:51

A gdzie padło wyrażenie pustosłowie ?
Można mówić nieładnie, nieskładnie a pomimo tego z sensem, jest coś takiego jak język potoczny i to raczej miałem na mysli.
Semerchet
Ważniak

Postprzez dziewuszka » piątek, 26 sty 2007, 21:54

Semerchet napisał(a):A gdzie padło wyrażenie pustosłowie ?
Można mówić nieładnie, nieskładnie a pomimo tego z sensem, jest coś takiego jak język potoczny i to raczej miałem na mysli.

Przeczytaj mój post z godziny 18.24 w tym temacie. :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez Miki » poniedziałek, 29 sty 2007, 12:31

dziewuszka napisał(a):

Dziewuszko wystąp w tkk i zobaczymy jak sobie poradzisz :lol: i czy powiesz cokolwiek a po drugie to o co ci właściwie chodzi? Nie masz się czego czepić? To czep się prezydenta, ten to dopiero potrafi posługiwać się polszczyzną :lol: Nauczyciel z powołania :lol: :lol: :lol: :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » wtorek, 30 sty 2007, 11:38

dziewuszka napisał(a):

Widziałem klincz i nie zauważyłem żadnych problemów z wypowiedziami K.L. a wręcz dostrzegam je u Tesikowskiego, który już robi kampanię Gromkowi. Z drugiej strony to nie dziwię ci się, że pewnych rzeczy nie jesteś w stanie zrozumieć, bo sądząc po twoich postach nie wybiegasz wiedzą zbyt daleko i oczywiste jest, że zwykły prosty szary człowiek nie rozumie pewnych fachowych terminów, jeśli rozumie chociaż cokolwiek. :lol: :lol: :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez skorpion » wtorek, 30 sty 2007, 13:35

[ Widziałem klincz i nie zauważyłem żadnych problemów z wypowiedziami K.L. a wręcz dostrzegam je u Tesikowskiego, który już robi kampanię Gromkowi. [quote][/quote]

A to ciekawe - na pytanie dotyczące chyba oblodzenia chodników K.L. mówi -"prawda zawsze zwycięży" czy coś w tym stylu :lol:
skorpion
Twardziel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg