Slayer napisał(a):U-S napisał(a):Powinno się zamykac chorych psychicznie, skutecznie izolowac od otoczenia.
Nie uogolniaj tak, bo wkoncu Ciebie jak i kazdego z nas moze kiedys dotknac np. schizofrenia, depresja czy nerwica... Chcialabys byc wowczas zamknieta w pokoju bez klamek?
QB napisał(a):odstrzelic z miejsca..............
no i teraz 10 lat bedziemy jeszcze za nich płacic za ich 3 posilki dziennie....
Slayer napisał(a):QB napisał(a):odstrzelic z miejsca..............
no i teraz 10 lat bedziemy jeszcze za nich płacic za ich 3 posilki dziennie....
3 posilki, pelny pakiet kablowki (na swietlicy), internet (w wieziennej bibliotece), silownie, opieke lekarska i psychologiczna etc.
Ciekawe ile kosztuje miesieczne utrzymanie jednego wieznia?
BLAaa napisał(a):myśliwiec napisał(a):w ubiegły czwartek też mi się oberwało z nienacka jak to mówią
ja tam bym postawiła gilotynę zamiast tej kuli przy ratuszu i w niedzielne popołudnie kiedy wszyscy wychodza z kościoła łby ścinała skur...
Mamy zbiezny pogląd w tej sprawie.
A co to było w ten czwartek?
myśliwiec napisał(a):BLAaa napisał(a):myśliwiec napisał(a):w ubiegły czwartek też mi się oberwało z nienacka jak to mówią
ja tam bym postawiła gilotynę zamiast tej kuli przy ratuszu i w niedzielne popołudnie kiedy wszyscy wychodza z kościoła łby ścinała skur...
Mamy zbiezny pogląd w tej sprawie.
A co to było w ten czwartek?
wracałam z pracy ok 16 na kładce dla pieszysz
szlo dwoch młokosów
jeden z nich uderzyl mnie w brzuch - ot tak sobie z nienacka z piesci
chyba z nudow
na szczescie tylko sie przewrocilam

myśliwiec napisał(a):wracałam z pracy ok 16 na kładce dla pieszysz
szlo dwoch młokosów
jeden z nich uderzyl mnie w brzuch - ot tak sobie z nienacka z piesci
chyba z nudow
na szczescie tylko sie przewrocilam
Rzeczywiście w tym miejscu ciągle wysiaduje "trunkujący" element. Dotąd wydawał mi się stosunkowo niegroźny. Mieszkam całkiem blisko tego miejsca i bardzo często skracam sobie tamtędy drogę, także równie dobrze mogło paść na mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości