Minister popiera prezydenta w walce o fotel prezydenta

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » piątek, 8 wrz 2006, 16:22

Jestem na 100% poważny. Ujmę to tak, nie widzę lepszego kandydata.
Merytorycznie obecny Prezydent jest po prostu najlepiej przygotowany. Ja nie widzę powodu, aby eksperymentować i zmieniać Prezydenta.
Myślę, że na forum powstanie, już zresztą powstaje temat poświęcony kandydatom, powoli w każdym wątku w tym dziale schodzimy do dyskusji na ten temat.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abyss » piątek, 8 wrz 2006, 19:15

I moim zdaniem. :D
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » piątek, 8 wrz 2006, 19:45

Nie bez powodu napisałem, że pan Bieńkowski to gwarancja niezależnej prezydentury. Z całą sympatią dla p. Gromka, ale czy nie będzie on marionetką w rękach posła Karpiniuka? Widać posłowanie nie wystarcza dla naszego lokalnego polityka, jednak władza w mieście to jest to. I przykro patrzeć, jak sympatyczny przewodniczący Rady zmuszony jest mówić to co mu karzą.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abyss » piątek, 8 wrz 2006, 20:09

Pamiętasz Buzka i Krzaklewskiego ? to samo byłoby w Kołobrzegu.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » piątek, 8 wrz 2006, 20:12

Ciekawe dlaczego pan poseł tak się gorączkuje i rwie do władzy w K-gu? Oczywiście wiadomo, ale ciiiiii :D
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » piątek, 8 wrz 2006, 22:30

a kto się nie rwie ?
report

Postprzez Eureka » piątek, 8 wrz 2006, 22:36

Konsul napisał(a):Jaka znowu propaganda, toć szczera prawda. Pan Bieńkowski jest najlepszym kandydatem na fotel Prezydenta*.

*moim zdaniem.

Masz rację. Na fotel tak. Do współpracy z ludźmi wykazującymi się aktywnością obywatelską-mam wątpliwości.
Eureka
V.I.P

Postprzez Eureka » piątek, 8 wrz 2006, 22:41

Konsul napisał(a):Nie bez powodu napisałem, że pan Bieńkowski to gwarancja niezależnej prezydentury. Z całą sympatią dla p. Gromka, ale czy nie będzie on marionetką w rękach posła Karpiniuka? Widać posłowanie nie wystarcza dla naszego lokalnego polityka, jednak władza w mieście to jest to. I przykro patrzeć, jak sympatyczny przewodniczący Rady zmuszony jest mówić to co mu karzą.

Nie przesadzaj. Pan Janusz Gromek to silna, niezależna jednostka. Jak nie znasz jego cech charakteru, to nie zabieraj głosu w tak poważnej sprawie, jak ocena osobowości człowieka. Jest to nadużycie. Nas nie przekonasz, ludu nie przekonasz a siebie zadowolisz.
Eureka
V.I.P

Postprzez Konsul » sobota, 9 wrz 2006, 05:24

Piszesz "Nas", występujesz jako rzecznik komitetu wyborczego Pana Gromka jego wyborców?
Osobowość osobowością, a polityka polityką. Chcesz powiedzieć, że poseł Karpiniuk nie będzie miał wpływu na decyzje Pana Gromka przy jego ewentualnym zwycięstwie?
Mnie nie przekonasz.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Eureka » sobota, 9 wrz 2006, 09:17

Konsul napisał(a):Piszesz "Nas", występujesz jako rzecznik komitetu wyborczego Pana Gromka jego wyborców?
Osobowość osobowością, a polityka polityką. Chcesz powiedzieć, że poseł Karpiniuk nie będzie miał wpływu na decyzje Pana Gromka przy jego ewentualnym zwycięstwie?
Mnie nie przekonasz.

Na rzecznika komitetu wyborczego Pana Janusza Gromka nie nadaję się. Pisząc "nas" mam na myśli moje środowisko, w którym funkcjonuję.
Myślę, że profesjonalizm Pana Karpiniuka jest pomocny teraz i może być pomocny po wygranych wyborach Pana Gromka. Zapewniam Cię, że Pan Gromek w przeciwieństwie do obecnego prezydenta potrafi rozmawiać z każdym i jest przyjazny każdej inicjatywie społeczników.
Zakładnikiem partii to był Pan Bieńkowski. Nie wierzę, że nie dostrzegasz prostych zależności? Nie musimy się przekonywać.
Eureka
V.I.P

Postprzez abyss » sobota, 9 wrz 2006, 09:37

he,he,he, pamiętasz budżet miasta Kołobrzeg i prośby Rad Osiedlowych spełnione w tym budżecie. Pamiętasz jak społecznik wtedu głosował ? Wybrał nakaz partyjny !!!!!!
Poza tym to pan Gromek jest w partii, jak wolisz klubie radnych. Prezydent nie jest od czterech lat w żadnej partii.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Eureka » sobota, 9 wrz 2006, 09:46

abyss napisał(a):he,he,he, pamiętasz budżet miasta Kołobrzeg i prośby Rad Osiedlowych spełnione w tym budżecie. Pamiętasz jak społecznik wtedu głosował ? Wybrał nakaz partyjny !!!!!!
Poza tym to pan Gromek jest w partii, jak wolisz klubie radnych. Prezydent nie jest od czterech lat w żadnej partii.

...ale musiał zatrudnić ludzi z klucza partyjnego. Chyba, że o tym zapomniałeś.
Eureka
V.I.P

Postprzez Konsul » sobota, 9 wrz 2006, 11:13

Właśnie, ludzi z PO.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Messenger » sobota, 9 wrz 2006, 12:19

Powiedział był, że nie tyle nie jest czlonkiem zadnej partii, ale jest zawieszonym UWolem, a z klucza partyjnego nie pracuje nikt: no może za małym wyjatkiem całego zarządu Centroprawicy Razem :lol: :lol: :lol:
Messenger
Ważniak

Postprzez j0shu4 » sobota, 9 wrz 2006, 12:21

Messenger
wyhamuj troche
wiecej nie powtorze
j0shu4
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg