boisko czy bubel

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » piątek, 8 wrz 2006, 06:26

abyss napisał(a):To jak już wcześniej sugerowałem, pan dyrektor przeprowadził 0 inwestycji.
Kto więc odpowiada za zrąbany remont sali gimnastycznej ? i kto nadzorował ten remont

Z tym zerem jesteś w błędzie, mówię Ci przejrzyj sobie kwity. Lubisz to przecież.
Jeżeli sala gimnastyczna ma jakieś defekty, o czym nie wiem, to p. Gromek będzie musiał się z tym tematem zmierzyć.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez ewe » piątek, 8 wrz 2006, 07:05

A co takiego zrobił ? Tak pytam , bo osobiście lubię tego pana.
ewe
Gwiazdor

Postprzez ewe » piątek, 8 wrz 2006, 07:06

Konsul napisał(a):I mimo posiadania oficialnej nazwy H.Sienkiewicza, w dalszym ciągu dla określenia tej szkoły używa się sformułowania "Gromek". Przyznaję, że za to co "zrobił" dla tej szkoły Pan Gromek należy się duży szacunek. To trzeba uczciwie oddać.

A co takiego zrobił ? Tak pytam , bo osobiście lubię tego pana.
ewe
Gwiazdor

Postprzez abyss » piątek, 8 wrz 2006, 07:13

Ja też chciałbym poznać konkrety, bo jak pamiętam to zawsze za najlepszy ogólniak uchodził "Kopernik" i tak naprawdę nie wiem dlaczego.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez ewe » piątek, 8 wrz 2006, 08:04

Tak jak "Jagiellonka" w Polsce
ewe
Gwiazdor

Postprzez Eureka » piątek, 8 wrz 2006, 09:27

abyss napisał(a):Ja też chciałbym poznać konkrety, bo jak pamiętam to zawsze za najlepszy ogólniak uchodził "Kopernik" i tak naprawdę nie wiem dlaczego.

Piszesz, że tak naprawdę nie wiesz dlaczego „Kopernik” zawsze za najlepszy uchodził. Czy mam rozumieć, że nie wiesz, iż przez dziesiątki lat był jedynym ogólniakiem w mieście? Nie sądzę. Ale jeśli tak twierdzisz, to nie pozostaje mi nic innego, jak wyjaśnienie, że "Kopernik" siłą rzeczy stał się szkołą dającą przepustkę do wszystkich uczelni. Tak powstawała tradycja najlepszej szkoły, bo drugiej ogólnokształcącej nie było. Przez dziesiątki lat nauczyciele i uczniowie liczeni w tysiące budowali tradycje tej szkoły. Dlatego trzeba dokonać nie lada sztuki, by w bliskim sąsiedztwie utworzyć konkurencyjną szkołę. Nie zaprzeczysz, że Pan Janusz Gromek dokonał tego w zawrotnym tempie, ku uciesze nas wszystkich, bo konkurencja nikomu nie zaszkodziła a rywalizacja podnosi poziom nauczania. Przecież doświadczałeś na własnej skórze, jak ciężko dyrektorowi szkoły zdobyć tak znaczącą pozycję, więc proszę, nie udawaj, że „tak naprawdę nie wiesz dlaczego”.
Eureka
V.I.P

Postprzez ewe » piątek, 8 wrz 2006, 09:41

Było jeszcze jedne liceum , co prawda zawodowe na Piastowskiej ,ale liceum.

EUREKA twój post można by odnieść do każdego dyrektora szkoły , ja zakładam ,że każdy się stara i robi to z powołania
ewe
Gwiazdor

Postprzez Eureka » piątek, 8 wrz 2006, 10:53

ewe napisał(a):Było jeszcze jedne liceum , co prawda zawodowe na Piastowskiej ,ale liceum.

EUREKA twój post można by odnieść do każdego dyrektora szkoły , ja zakładam ,że każdy się stara i robi to z powołania

Ależ oczywiście, że można i ja z całym szacunkiem odnoszę się do pracy i osiągnięć dyrektorów wszystkich szkół. Abyss chciał poznać konkretne osiągnięcia Pana Janusza Gromka, bo jak pamięta to zawsze za najlepszy ogólniak uchodził "Kopernik" i tak naprawdę nie wie dlaczego. W moim poście starałem sie wytłumaczyć dlaczego i stąd ograniczyłem się do odpowiedzi porównując siłę tradycji „Kopernika” w zestawieniu z tym, czego dokonał Pan Janusz Gromek, bo chyba tego domagał się abyss.
Eureka
V.I.P

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg