Skandal...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez echo » czwartek, 7 wrz 2006, 14:51

hy,hy,hy
to z tą bajką o trzech świnkach - jest super :lol:

a to wyczytałem w przeddzień afery w dziale " Siła sprawcza słowa. Życzenia i klątwy":
-------------------------------------
report

Wysłany: 2006-09-04, 21:37
troche późno - ale własnie to załatwiam, - jjjjuuuużżżżż /
tym bardzie, że załatwiam także jednego kolesia na własne konto - dopiekl mi bez przyczyny, jutro będzie go bolało, ale cóż to za pociecha dla mnie, jeno spokojniej w sen zapadnę

--------------------------------------
echo
Rozgrzewa się

Postprzez report » czwartek, 7 wrz 2006, 14:54

echo napisał(a):hy,hy,hy
to z tą bajką o trzech świnkach - jest super :lol:

a to wyczytałem w przeddzień afery w dziale " Siła sprawcza słowa. Życzenia i klątwy":
-------------------------------------
report

Wysłany: 2006-09-04, 21:37
troche późno - ale własnie to załatwiam, - jjjjuuuużżżżż /
tym bardzie, że załatwiam także jednego kolesia na własne konto - dopiekl mi bez przyczyny, jutro będzie go bolało, ale cóż to za pociecha dla mnie, jeno spokojniej w sen zapadnę

--------------------------------------

ale masz noszenia ?
na czym jedziesz?

ps.

wnoszę z poziomu wzrostu agresji na Forum, że miejski PiS gryzie się we wlasny ogon - czy raczej ogonek

Tisaja napisał/a:
report napisał/a:
Tisaja napisał/a:
report...
Ty lepiej spraw aby moje klątwy miotane od soboty nie weszły w zycie.. :lol: :wink:

no to decyduj bo własnie miotam na podręcznych wrogów

No ja zamiotałam.. ale az tak zła nie jeeestem.. :aniolek:
Wiec Ty je wyłapuj, wyłapuj... i chowaj na lepsza okazję :lol:

właśnie z okazji klątw umówiłem się z byłym wrogiem na wódkę -

może jeszcze dojedziesz do tego z kim byłem na wódce ? to ciekawe jest ...

-
report

Postprzez Demurrer » czwartek, 7 wrz 2006, 15:03

Czy możesz mi report powiedzieć:
- dlaczego napisałeś wczoraj, ze Doktor zawiadomił Policję, skoro dopiero dzisiaj to zrobił?
- czy słyszałeś tę rozmowę lub jej nagranie?

report napisał(a):wnoszę z poziomu wzrostu agresji na Forum, że miejski PiS gryzie się we wlasny ogon - czy raczej ogonek

- jaki jest korelat pomiędzy wzrostem agresji a miejskim PiSem? bo chyba nie wynika on z faktu, że Doktor jechał po PiSie ?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report » czwartek, 7 wrz 2006, 15:08

Demurrer napisał(a):Czy możesz mi report powiedzieć:
- dlaczego napisałeś wczoraj, ze Doktor zawiadomił Policję, skoro dopiero dzisiaj to zrobił?
- czy słyszałeś tę rozmowę lub jej nagranie?

report napisał(a):wnoszę z poziomu wzrostu agresji na Forum, że miejski PiS gryzie się we wlasny ogon - czy raczej ogonek

- jaki jest korelat pomiędzy wzrostem agresji a miejskim PiSem? bo chyba nie wynika on z faktu, że Doktor jechał po PiSie ?

w sprawie telefoniczej powiem Ci na ucho - w pozostałej

doktor nie pojechał po PiSie zbytnio, jestem w stanie poswiećić się i wysłac Ci nagranie - wśieklizne wzbudziło co innego - swinstwa wyjda w trakcie dochodzenia i o to zdaje się chodziło... oprócz ludzi prawych sa też inni - w kazdej partii - w PiSie też

-
report

Postprzez Demurrer » czwartek, 7 wrz 2006, 15:12

report napisał(a):doktor nie pojechał po PiSie zbytnio, jestem w stanie poswiećić się i wysłac Ci nagranie - wśieklizne wzbudziło co innego - swinstwa wyjda w trakcie dochodzenia i o to zdaje się chodziło... oprócz ludzi prawych sa też inni - w kazdej partii - w PiSie też

-

Nie o to mi chodzi. Wynurzenia Pana Doktora średnio mnie interesują. Gdyby nie ta afera pewnie mało kto by w ogóle na nie zwrócił uwagę.
Chodzi mi o to co ma PiS z całą tą sprawą. Jaki członek PiSu jest agresywny, skoro o wzroście agresji piszesz?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » czwartek, 7 wrz 2006, 15:16

report napisał(a):
w sprawie telefoniczej powiem Ci na ucho - w pozostałej

-

Dlaczego na ucho?

report napisał(a): odsłuchane i ocenione-

Jak rozumiem pisałeś to w pierwszej osobie.
Nie?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez abyss » czwartek, 7 wrz 2006, 15:31

report napisał(a):
abyss napisał(a):Pan Banaś do dnia dzisiejszego nie odpowiedział za ataki na Przemka w sprawie podejrzeń o pedofilię. Źle się stało, że Przemek mu podarował, jak i źle się stało, że poseł Hoc podarował Wieczorkowi.
Moje skromne zdanie na ten temat.

abyss znowu zanizasz poziom - nie znasz sprawy i się odzywasz - to ja odpuściłem panu PD, grozenie także procesami - jest karalne... zachowaj spokój,

Znam i pewnie lepiej od pana dziennikarza. Na dowód biorę informację o złożonym donosie na policję, chociaż wcale go nie było.
Często tak pan redaktor ma ? No to jest poziom.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » czwartek, 7 wrz 2006, 15:43

report napisał(a):

grozenie także procesami - jest karalne... zachowaj spokój,

Nie jest karalne gdy:
- dotyczy zapowiedzi złożenia pozwu cywilnego
- dotyczy co prawda wszczęcia postępowania karnego, ale osoba która to zapowiada ma po prostu zamiar dochodzić swych praw.

art. 115 par. 12 k.k.
Groźbą bezprawną jest zarówno groźba, o której mowa w art. 190, jak i groźba spowodowania postępowania karnego (...) nie stanowi groźby zapowiedź spowodowania postępowania karnego, jeżeli ma ona jedynie na celu ochronę prawa naruszonego przestępstwem.

Tak więc jak ktoś czuje się pomówiony lub znieważony i zapowiada, że będzie dochodził swych praw na drodze cywilnej i karnej, to takie zapowiedzi nie są karalne.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report » czwartek, 7 wrz 2006, 15:45

abyss napisał(a):
report napisał(a):
abyss napisał(a):Pan Banaś do dnia dzisiejszego nie odpowiedział za ataki na Przemka w sprawie podejrzeń o pedofilię. Źle się stało, że Przemek mu podarował, jak i źle się stało, że poseł Hoc podarował Wieczorkowi.
Moje skromne zdanie na ten temat.

abyss znowu zanizasz poziom - nie znasz sprawy i się odzywasz - to ja odpuściłem panu PD, grozenie także procesami - jest karalne... zachowaj spokój,

Znam i pewnie lepiej od pana dziennikarza. Na dowód biorę informację o złożonym donosie na policję, chociaż wcale go nie było.
Często tak pan redaktor ma ? No to jest poziom.

abyss

obrażasz bez potrzeby
wszystko co podałem jest zgodne z sprawą - reszta w trakcie dochodzenia -
zaprzestań tego tonu
a zresztą - twoje zdenerwowanie - nie jest mi obce

-
report

Postprzez report » czwartek, 7 wrz 2006, 15:47

Demurrer napisał(a):
report napisał(a):

grozenie także procesami - jest karalne... zachowaj spokój,

Nie jest karalne gdy:
- dotyczy zapowiedzi złożenia pozwu cywilnego
- dotyczy co prawda wszczęcia postępowania karnego, ale osoba która to zapowiada ma po prostu zamiar dochodzić swych praw.

art. 115 par. 12 k.k.
Groźbą bezprawną jest zarówno groźba, o której mowa w art. 190, jak i groźba spowodowania postępowania karnego (...) nie stanowi groźby zapowiedź spowodowania postępowania karnego, jeżeli ma ona jedynie na celu ochronę prawa naruszonego przestępstwem.

szczególnie jezeli chce tym wpłynąc na prace dziennikarza - czytaj dalej i dokladniej

-
Tak więc jak ktoś czuje się pomówiony lub znieważony i zapowiada, że będzie dochodził swych praw na drodze cywilnej i karnej, to takie zapowiedzi nie są karalne.
report

Postprzez abyss » czwartek, 7 wrz 2006, 16:11

Nie o tym mowa ze mną. Podałeś , że złożył , a nie złożył - fakt.
Podałeś, napisałeś pedofil z cepitu- fakt.
Skąd miałeś te informacje...amnezja -fakt.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez report » czwartek, 7 wrz 2006, 17:21

abyss napisał(a):Nie o tym mowa ze mną. Podałeś , że złożył , a nie złożył - fakt.
Podałeś, napisałeś pedofil z cepitu- fakt.
Skąd miałeś te informacje...amnezja -fakt.

Masz poplątanie w głowie

nigdy nie pisałem o PD jak to twierdzisz
natomiast podałem że powiadomił policję i tak też było

przestań bo to jakieś natręctwo jest -

a PD własnie gra w kosza choc zaklinał się że jest w delegacji - ha
report

Postprzez abyss » czwartek, 7 wrz 2006, 18:43

[quote="Demurrer"]Czy możesz mi report powiedzieć:
- dlaczego napisałeś wczoraj, ze Doktor zawiadomił Policję, skoro dopiero dzisiaj to zrobił?- czy słyszałeś tę rozmowę lub jej nagranie?

To mam na myśli. Poprzednio to samo zrobiłeś. :evil:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » czwartek, 7 wrz 2006, 18:43

Natręctwo nerwic. czytałem dziś cos, co też może o tym zjawisku swiadczyc.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez abyss » czwartek, 7 wrz 2006, 18:47

To na medycynie też się znasz :lol:
abyss
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg