najpiekniejsze 2 tyg w zyciu chyba, kolobrzeska rzeczywistosc ,ble

Achaja napisał(a):jest prawie północ - ciekawe jak ja wstanę do pracy![]()
![]()
![]()
PS mimo tego, iż otaczają mnie osoby, którym brak między innymi sumienia, staram się by każde jutro było lepsze

kamila napisał(a):Suzy napisał(a):... kolejną godzinę wlepiona w sufit..![]()
Oo, to był cudowny dzień. Las był, kiełbaska z grila była, racuszki były, ryż z cynamonem był, gdzie ja to zmieściłam?![]()
. Będę spała jak niemowlę
, a jutro od rana obieranie jabłek i krojenie ich na dżemy, itp..
wstydu za grosz

cześć Piotrekkazió napisał(a):wrocilem po 2 tyg pieknych praktych nad jeziorakiem, dlaczegooooooooooo?
To dobrze.. wiesz, ja się właśnie popłakałam ze szczęściaSuzy napisał(a):... ale uśmiechnełam się przed snem... a to już coś![]()

kamila napisał(a):Suzy napisał(a):... ale uśmiechnełam się przed snem... a to już coś![]()
(...) To dobrze.. wiesz, ja się właśnie popłakałam ze szczęścia![]()
dziś kocioł w pracy... problemy na uczelni... karne odsetki w banku z powodu niedopilnowanych rachunków i ani się nie obejrzałam a jakaś szczęśliwsza jestem 
Suzy napisał(a):... a widzisz - najzabawniejsze, że właśnie "wiem" moja droga...
.. mam nadzieje, ze dzień Ci mija w spokoju
. Później z teczką dokumentów latałam po mieście {chyba wszystko załatwiłam}.. . Pomyślałam sobie o lutym i tak jakoś zatęskniłam 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości