WZT napisał(a):Wald napisał(a):Dla mnie poglądy obu byłyby funta kłaków warte, ale oni dorastają i z nimi ich mozliwości oddziaływania! A są oni niebezpieczni z takimi poglądami...
czemu niebespieczni????
Pamietaj tylko krowa/koza nie zmienia pogladow.... i oni tezs sie zmienia
WZT napisał(a):hm....np. taki Bubel????
Na poczatku mowil w pewnym wywiadzie o sobie jako Liberal... a teraz zobacz jego programy/spoty przed wyborcze...
WZT napisał(a):Ale to jest Polityk....i jak narazie tak sobie miesza w polityce ale pare lat temu Samoobrona i LPR byly tez ciekawostkami politycznymi a teraz....
WZT napisał(a):Czegos nie rozumiem.... facet ma zaplecze polityczne(juz nie pamietam jak sie jego "bojowka" nazywa), glosi hasla z ktorymi sie ludzie identyfikuja, oraz ma partie polityczna ktorej programy wyborcze byly puszczane w TVP podczas wyborow.... ja bym takiego czlowieka skunksem nie nazywal czego przykladem jest - nasz polski mulat Andrzej S.- pamietaj ze pare lat temu nikt nie bral go na powaznie.... a teraz zobacz kim jest....
WZT napisał(a):Czegos nie rozumiem.... facet ma zaplecze polityczne(juz nie pamietam jak sie jego "bojowka" nazywa), glosi hasla z ktorymi sie ludzie identyfikuja, oraz ma partie polityczna ktorej programy wyborcze byly puszczane w TVP podczas wyborow.... ja bym takiego czlowieka skunksem nie nazywal czego przykladem jest - nasz polski mulat Andrzej S.- pamietaj ze pare lat temu nikt nie bral go na powaznie.... a teraz zobacz kim jest....
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości