Roman napisał(a):Peny - wybrała większość? - głosowało 40% społeczeństwa, z czego jakaś 1/4 poparła PiS, czyli 10% ogółu - tj. jakieś 3 mln ludzi, to mniej więcej tyle co moherów
Nikt się nie przyznaje, że głosował na PiS, ale czy głosował przeciw PiS-owi?
Bruno napisał(a):Licz jak chcesz - 60% nie idacych do wyborow tez wybralo, najgorsze co mozna wybrac, ale to ich wybor. Demokratyczna wiekszosc jest teraz po stronie PiS (nie jestem ich sympatykiem, ale nie mozna robic z ich sympatykow bezmozgich stworzen).
ptaku napisał(a):Roman napisał(a):ptaku - brutalna prawda jest taka, że może to i nie od Ciebie zależy - ale Ty od nich tak - to niestety nie jest tak, że jak nie głosowałeś na kaczorów, to nie dotyczy Cię wszystko to, co oni wymyślą
Szczerze mówiąc to nie wiem na co to była odpowiedź...
ptaku napisał(a):A ja mam to gdzieś... I tak już nic nie zależy odemnie, a więc czemu mam się denerwować?
Teraz pozostało tylko robić swoje i mieć nadzieję, że ich ......... mnie nie dotknie.
A wy histeryzujecie.
Demurrer napisał(a):Ja głosowałem na Kaczki.A wy histeryzujecie.
Jakby ktoś w Polsce nie był to czytając wasze posty pomyślałby, że kraju już nie ma.
Można by przypomnieć te prognozy jedynie mądrych i POstępowych, z października 2005, że benzyna będzie za rządów kaczek po 6 zł, duża inflacja, zero wzrostu gosp., inwestorzy będą uciekać z Polski, itp. I co?
Roman napisał(a):Peny - wybrała większość? - głosowało 40% społeczeństwa, z czego jakaś 1/4 poparła PiS (..)
.. Jarosław K. jest lepszym politykiem od swojego brata Lecha K. .. Lechu troche taki gamoniowaty
.. ale trzeba pamietac ze PiS monolitem nie jest .. zdaje sie ze Kaziu tak jak i Jurek byl zdaje sie z ZChN .. a bracia z PC .. i własnie ZChN i PC sa głownymi składnikami obecnego PiSu .. w sumie ten rzad jest nawet niezły .. najlepszy rzad tworzyłby w całosci UPR ale to na razie mało mozliwe wiec najlepsza realna wersja miałoby byc POPiS w czym PiS powinno zajmowac sie sprawami społecznymi i polityka zagraniczna a PO sprawami gospodarczymi .. bo panstwo powinno byc konserwatwno-liberalne ..Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości