Olcia napisał(a):od rana taki - - >![]()
![]()
![]()
nic chyba nie jest w stanie mi zepsuć dzisiejszego nastroju
tak
??
mi tez chyba nikt 
Mariol napisał(a):No widzisz córuśJa miałam taki humorek do czasu kiedy mi nie przypomnieli o jednym sprawdzianie na który nie będę w stanie się nauczyć...
mi też koleżanka przypomniała, że mamy sprawdzian z bioli... ale uważam, że jest tyle tego materiału, że na pewno się nie nauczę... i jedziemy dalej 
Olcia napisał(a):Mariol napisał(a):No widzisz córuśJa miałam taki humorek do czasu kiedy mi nie przypomnieli o jednym sprawdzianie na który nie będę w stanie się nauczyć...
ale mamusiu...mi też koleżanka przypomniała, że mamy sprawdzian z bioli... ale uważam, że jest tyle tego materiału, że na pewno się nie nauczę... i jedziemy dalej

Olcia napisał(a):Mariol napisał(a):No widzisz córuśJa miałam taki humorek do czasu kiedy mi nie przypomnieli o jednym sprawdzianie na który nie będę w stanie się nauczyć...
ale mamusiu...mi też koleżanka przypomniała, że mamy sprawdzian z bioli... ale uważam, że jest tyle tego materiału, że na pewno się nie nauczę... i jedziemy dalej

hehhe będę po 16 najpewniej 
Biały napisał(a):Kurcze.... dziwnie.
Cały dzień mnie nie byo w domu. Teraz wracam i jakoś mi tak pusto.
Nie ma ani Achaji, Mafi, Dreams, Tiss....
Jakoś tak pusto tu bez Was.
Kurcze, przywiązałem się
WRACAJCIE !

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości