1.MRM to odgrzewany kotlet.Nasz obecny poseł z PO już kiedyś zabierał się za to,naobiecywał i nic nie zrobił.Tak samo będzie i w tym wypadku.Szkoda mi tej młodzieży.
Dlaczego mam takie zdanie?Mamy Rady Osiedli. Ty Łukasz jesteś przedstawicielem jednej z nich.Twoje działania jak i wielu innych przedstawicieli Rad Osiedlowych skupiają się na przyjściu na Sesję Rady Miasta i pokazanie się w ekranie.Wielu z Was pracę w radach traktuje jako dodatkowy zarobek nie robiąc nic kompletnie,to taka mała uszczypliwość z mojej strony.Rady Osiedlowe mogą robić dokładnie to samo co Młodzieżowa Rada Miasta,a wystarczy tylko chcieć.Kompromitacją jest Twoje pytanie skierowane do prezydenta na temat ulicy Łopuskiego i jej przebiegu do ulicy Okopowej.Nie wiesz ,a powinieneś wiedzieć ,że ten zapis jest w WPI i był przedstawiany na Sesji Rady Miasta i był głosowany.No to taka pracowitość,chyba spałeś wtedy.
2.O co Ci chodzi odnośnie boisk?Na podwórkach mają być stadiony trawiaste?Rozumiem ,że kompleks w/g ciebie to chybiony pomysł.
3.Co jest nie tak z rampą przy milenium?
4.O co Ci chodzi odnośnie wymiany,nie rozumiem Ciebie.
Im więcej ciał doradczych tym lepsze zarządzanie