Dowcipy - reaktywacja

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez U-S » piątek, 13 sty 2006, 13:13

U-S
Weteran

Postprzez PIOTRGAN » piątek, 13 sty 2006, 19:46

PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez PIOTRGAN » sobota, 14 sty 2006, 18:58

Festyn. Starsza pani korzysta z usług jasnowidza. Obok wypełnionego magią namiotu stoi zięć i popija piwko. Seans się kończy, zasłona się uchyla, kobieta wyraźnie poruszona podchodzi do mężczyzny.
- O mój Boże... ty wiesz, właśnie się dowiedziałam, gdzie, kiedy i na co umrę! Otóż...
- Nie, nie, nie - przerywa jej zięć. - Niech mamusia nie mówi, mamusia mi kiedyś zrobi niespodzinakę.
PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez PIOTRGAN » niedziela, 15 sty 2006, 02:24

PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez FiDo » wtorek, 17 sty 2006, 21:47

Żona jednego kolesia oświadczyła że wybiera się na damski wieczór , wzięła Volvo i pojechała. On spokojnie obejrzał mecz w telewizji, wypił parę piw i poszedł spać. Małżonka wróciła do domu nad ranem i to z lekka nawalona, wiec z samego rana facet zerwał się z łóżka i poleciał obejrzeć, czy może auto gdzieś nie stuknięte. No cóż, auto okazało się nieuszkodzone, ale i tak potem wzieli rozwód.
Chcesz wiedziec czemu?
FiDo
Arcymistrz

Postprzez BLAaa » środa, 18 sty 2006, 15:24

W lesie grasował niedźwiedź, który gwałcił wszystkie zwierzęta. jak tylko pojawiał sie na choryzoncie, to wywoływał popłoch i wszystkie zwierzaki uciekały, gdzie tylko sie da.
Jednego dnia przez las biegł koń. Wtem usłyszał dziki ryk niedźwiedzia zmierzającego w jego kierunku. Świadomy potencjalnej penetracji własnej kichy postanowił wspiąc się na przydrożny dąb i ukryć się w konarach.
Niedźwiedź przystanął przy drzewie i ryczy ze złości:
- Cholera jasna, tak mi się chce, a tu jak na złość nie ma żadnego zwięrzęcia pod ręką. Chyba będę musiał konia zwalić!
Koń sobie myśli przerażony: "Kurcze, skąd on wiedział, że się tutaj skryłem"?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez PIOTRGAN » środa, 18 sty 2006, 23:31

Mężczyzna około 40-tki pomykał szosą w swoim nowiutkim Porsche. Kiedy już dwukrotnie przekroczył dozwoloną prędkość, we wstecznym lusterku zobaczył charakterystyczne czerwono-niebieskie migające światełka.
Pewien mocy swojego samochodu ostro przyspieszył, ale wóz policyjny nie dawał za wygraną. Po chwili zdał sobie jednak sprawę, że w ten sposób może przysporzyć sobie wielu kłopotów i zjechał na pobocze.
Policjant podszedł do niego, bez słowa sprawdził prawo jazdy i powiedział:
- To był dla mnie długi dzień, zbliża się koniec mojej zmiany, na dodatek jest piątek trzynastego. Mam dość papierkowej roboty, więc jeśli znajdzie pan jakieś dobre wytłumaczenie na swoją ucieczkę, pozwolę panu odjechać bez mandatu.
Mężczyzna pomyślał chwilkę i powiedział:
- W zeszłym tygodniu moja żona zostawiła mnie dla jakiegoś policjanta. Bałem się, że chciał mi ją pan oddać.
- Życzę miłego weekendu - powiedział policjant
PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez myśliwiec » czwartek, 19 sty 2006, 15:52

myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez PIOTRGAN » czwartek, 19 sty 2006, 18:44

PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez _Sandman_ » czwartek, 19 sty 2006, 21:55

Chuck'a Norris'a przygód dalsza część:

Chuck Norris poproszony został przez Radę Bezpieczeństwa ONZ o wykonanie misji specjalnej w Polsce.

To był zły dzień dla Chucka Norrisa.

Wypadki potoczyły się następująco:

# Ponieważ nad misją objął kontrolę prezydent USA, Chuck miast w Polsce wylądował na lotnisku w Mołdawii.

# Kiedy wykopem z półobrotu pozabijał już wszystkich w Kiszyniowie okazało się, że wśród poległych znajdował się też jedyny w Mołdawii pilot, który znał namiary na Polskę.

# Ukraińska mafia, która zobowiązała się dostarczyć go do Polski zażądała całej jego gotówki bez gwarancji lądowania.

# W Polsce okazało się, że miejscem akcji nie będzie warszawski hotel Sheratton lecz restauracja kat. IV w Krynkach woj. podlaskie.

# Kiedy dla niepoznaki zażądał w knajpie whisky podano mu miejscowy tradycyjny wyrób, po spożyciu którego trzy godziny szukał swojej prawej nogi by wykopem otworzyć sobie drzwi do kibla jak przewiduje procedura stosowana w amerykańskich siłach specjalnych.

# Sponiewierany ludowym napojem miał kłopoty ze wzrokiem na skutek czego osobnikiem, którego postanowił kopnąć treningowo okazał się miejscowy żubr konsumujący spokojnie swoje codzienne piwo. Żubry nie znoszą mieć długów...

# Kiedy wreszcie chciał przystąpić do wykonania zadania czyli przykopania wójtowi gminy Krynki podejrzanemu o kontakty z Romanem G. okazało się, że w siłach specjalnych USA nie ćwiczono obrony przed sztachetą...

# Szukając wsparcia wśród miejscowej płci przeciwnej został porażony syfilisem przez prostytutkę z odległości sześciu metrów...

# Kiedy po raz pierwszy w życiu postanowił rzucić się do ucieczki uznając wyższość przeciwnika okazało się, że nie ma czym ponieważ sprzed knajpy ukradziono mu samochód...

# Błąkając się przez dwa tygodnie po Polsce dotarł wreszcie do jakiegoś dużego miasta. Niestety wyszedłszy na szosę by złapać okazję został potrącony przez pijanego kierowcę.

# Z szosy zabrało Chucka Norrisa łódzkie pogotowie...
_Sandman_
Coś tam napisał

Postprzez _Sandman_ » piątek, 20 sty 2006, 20:30

_Sandman_
Coś tam napisał

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark