Opaskę posłowi na oczy panie Podolak.

Gargamel napisał(a):Jak się dowiedziałem jak zwykle z pewnego źródła pan poseł Bogdan Błaszczyk przegrał sprawę w sądzie z prezydentem miasta Henrykiem Bieńkowskim.Sprawa dotyczyła oczerniania miasta tj.prezydenta odnośnie przetargu na sprzątanie miasta przez firmę ze Szczecina.Poseł sugerował,że wyłonienie tej właśnie firmy mogło mieć charakter korupcyjny.
Opaskę posłowi na oczy panie Podolak.![]()
Eureka napisał(a): A co do uwagi z tą opaska i odwołaniem się do Pana Podolaka, to jawią się braki dobrego wychowania.
Eureka napisał(a):Gargamel napisał(a):Jak się dowiedziałem jak zwykle z pewnego źródła pan poseł Bogdan Błaszczyk przegrał sprawę w sądzie z prezydentem miasta Henrykiem Bieńkowskim.Sprawa dotyczyła oczerniania miasta tj.prezydenta odnośnie przetargu na sprzątanie miasta przez firmę ze Szczecina.Poseł sugerował,że wyłonienie tej właśnie firmy mogło mieć charakter korupcyjny.
Cieszy mnie, że Bogdan Baszczyk poniósł karę za oczernianie prezydenta miasta. Udawał świętego a jego prezydentura, jak pamiętamy, to jeden wielki przekręt na oczach całej społeczności Kołobrzegu. A co do uwagi z tą opaska i odwołaniem się do Pana Podolaka, to jawią się braki dobrego wychowania.
Gargamel napisał(a):Jak się dowiedziałem jak zwykle z pewnego źródła pan poseł Bogdan Błaszczyk przegrał sprawę w sądzie z prezydentem miasta Henrykiem Bieńkowskim.Sprawa dotyczyła oczerniania miasta tj.prezydenta odnośnie przetargu na sprzątanie miasta przez firmę ze Szczecina.Poseł sugerował,że wyłonienie tej właśnie firmy mogło mieć charakter korupcyjny.
Wiki napisał(a): Czemu nie napisałeś, że sąd odrzucił wniosek obrońcy BB, by sprawę umorzyć, gdyż jego zdaniem BB chronił immunitet poselski? Sąd - z tego co się dowiedziałam w samym sądzie - uznał podczas tego pierwszego posiedzenia, że sprawa będzie toczyła się dalej. Teraz obrona i sam BB mają siedem dni na przedstawienie swoich dowodów potwierdzających tezę postawioną w wywiadzie udzielonym red. A. Wieczorkowi.
Zatem Gargamelu: nikt na razie nie przegrał i nie wygrał.
tez na posla, tez.... daje ogorasy do tej wodeczki!BLAaa napisał(a):No nic, pozostaje mi przyjąc kolejny zakład Gargamela. Stawiam na posła. Jak mi sie wydaje, to przegrałes juz ze mną jedną w sprawie HB kontra S.R.?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości