Slayer napisał(a):FiDo napisał(a):tylko piwo, wino, wodka wchodza w gre
a jak wodka to chociaz sie podzielisz?
jak nie wypije wszystkiego, bede lezal, to se mozesz zabrac. tylko mnie juz nie dotykaj

FiDo napisał(a):Slayer napisał(a):FiDo napisał(a):tylko piwo, wino, wodka wchodza w gre
a jak wodka to chociaz sie podzielisz?
jak nie wypije wszystkiego, bede lezal, to se mozesz zabrac. tylko mnie juz nie dotykaj

Magnus napisał(a):Mariol napisał(a):olkakg napisał(a):wogóle.. stało sie coś pięknego.. zrozumiałam fizyke![]()
a teraz czas na kolejne zadanie..i sprawdzimy czy dalej ją kumam
Jak ty to zrobiłaś...
Naucz mnie tego...![]()
Nastrój się poprawił... ból ustąpił.... można zabrać się za królową nauk, czyli matematykę....Ja nie chce się chwalić ale ktoś "Newtonowi" pomógł

WZT napisał(a):Slayer napisał(a):WZT napisał(a):ci... jak zasnie to chyba mu nikt nie powie ze ktos go dotykal?
zawsze sie jakas papla znajdzie
czyli musza go wszyscy go podotykac aby nikt nie podkablowac.... hm.... szykuje sie gwalt zbiorowy ?

WZT napisał(a):Slayer napisał(a):WZT napisał(a):ci... jak zasnie to chyba mu nikt nie powie ze ktos go dotykal?
czyli musza go wszyscy go podotykac aby nikt nie podkablowac.... hm.... szykuje sie gwalt zbiorowy ?
ja też, ja też........

Tobie to juz nawet Johny Walker nie pomoze. precz! 
olkakg napisał(a):WZT napisał(a):Slayer napisał(a):WZT napisał(a):ci... jak zasnie to chyba mu nikt nie powie ze ktos go dotykal?
ja też, ja też........
chce zobaczyć..
Tobie spuszcze z ceny 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości