Peny napisał(a):heh... do widzenia szkolo![]()
ehh... Już nic mnie nie łączy z czerwonymi murami.. oprócz wspomnien![]()
![]()
a mnie jeszcze łączy ......... wizyta u p. Dyrektora z kserokopiami dokumantów do podpisu
..... przeszło, poszło .....Olga napisał(a):Peny napisał(a):heh... do widzenia szkolo![]()
ehh... Już nic mnie nie łączy z czerwonymi murami.. oprócz wspomnien![]()
![]()
a mnie jeszcze łączy ......... wizyta u p. Dyrektora z kserokopiami dokumantów do podpisu
nie tęsknię .... chciałabym, ale nie tęsknię ......... przeszło, poszło .....
MeYa napisał(a):ehh ja tez musze podejsc po ksera...moze jutro
i tez nie tesknie...
.... nie byłoby z tym problemu .... kamila napisał(a):za szkołą nie tęsknicie, a za ludźmi, np. za mną ?![]()
![]()

Olga napisał(a):Maksymalnie można składać podania na trzy uczelnie ...... to nie mogli od razu dawać świadectwa maturalnego i dwóch odpisów![]()
.... nie byłoby z tym problemu ....
MeYa napisał(a):Olga napisał(a):Maksymalnie można składać podania na trzy uczelnie ...... to nie mogli od razu dawać świadectwa maturalnego i dwóch odpisów![]()
.... nie byłoby z tym problemu ....
a to jak niby zostanie sprawdzone??ze zloze np. na 4??skoro np. we wroclawiu nie chca w ogole swiadectwa??
..... ja tylko piszę jaka jest ogólna zasada, a jak oni to sprawdzać będą to nie mam pojęcia. No ale skoro ustalili coś takiego to pewnie mają jakieś swoje genialne sposoby żeby to kontrolować
... ja tam nie wiem ... składam na trzy do Torunia więc mnie to nie interesuje 
Olga napisał(a):no właśnie o dziwo za niczym i za nikim nie tesknię .... a na prawdę myślałam, że bedzie mi ciężko się ze wszystkimi rozstać .... nie wiem dlaczego nie odczuwam tęsknoty
)

yennefer napisał(a):bezduszna Istoto![]()
![]()
ale tak miedzy nami, to ja tez sadzilam, ze bede o wiele bardziej tesknic, prawda byla taka, ze ci, za ktorymi tesknilam odeszli albo wczesniej, albo wraz ze mna![]()
i w koperniku nie pozostal nikt, kogo by mi szczegolnie brakowalo...
(nooo, oprocz Pani Madzi G., Pani Beaty i paru innych... nie z tej ziemi)
choc trzeba przyznac, ze sentyment do tych czerwonych murow pozostal... juz rok nie widzialam mojej kochanej szkolki
.... to jest właśnie najdziwniejsze
........ miło wspominam lekcje polskiego z prof. N. (o dziwo
)
przedsiębiorczości
... sprzeczanie się z panem Markiem K.
i Zdzisławem G.
..... no i humory pani H. na geografii
..... ahh to były całkiem fajne trzy lata 
Olga napisał(a):Mi bardziej brakuje niektórych nauczycieli niż znajomych![]()
.... to jest właśnie najdziwniejsze
........ miło wspominam lekcje polskiego z prof. N. (o dziwo
)
przedsiębiorczości
... sprzeczanie się z panem Markiem K.
i Zdzisławem G.
..... no i humory pani H. na geografii
![]()
..... ahh to były całkiem fajne trzy lata
(az do odejscia na emeryture)

Kulo napisał(a):wie ktos moze jak napisac zyciorys(nie CV)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość