Palacz napisał(a):No czekamy, czekamy zobaczymy co z tego będzie.
rakus4 napisał(a):Palacz napisał(a):No czekamy, czekamy zobaczymy co z tego będzie.
No to sie chyba nie doczekasz. Tutaj już nie ma niespodzianek !
Zaraz wyślą cie do siedziby TKK albo zebys do nich pyrdnął tzn. zadzwonił !
- pamiętam jak sam walczyłem z administracją tkk jeszcze na Message Board'dzie (to jeszcze przed pierwszym forum było), potem jęczałem i jęczałem tak jak ty na pierwszym forum potem na drugim - na trzecim już mi się nie chciało - z resztą już wtedy jechałem na innym necie. Dziś mam własnego DLS'a i jest OK ale powiem wam że co by nie mówić o TKK - kiedy nie wpadne do panny i odpale kometę to zawsze wyciągam te 90-94KB - sam w chcie mając swojego ipka ale i trzy razy wolniejsze łącze - nie wiem jak teraz wygląda sprawa z pingami w tkk, ale jeśli chodzi o download jest zajebiscie - i to mówię ja - swojego czasu zagożały krytyk WKS TKK - dziś "na emeryturze". Także dzieciaki nie jęczeć bo zawsze możecie się przeprowadzić gdzieś gdzie "nie będize warunków" i gównianej neostrady wam nie podłączą, radiówka (nawet na 5Ghz) nie dosięgnie - albo gdzie nawet nie bedziecie mogli sobie podłączyć lini telefonicznej.
Usługa neostrada tp opcja 1024:
stały dostęp do sieci Internet z maksymalną szybkością transmisji do/od komputera Abonenta
do 1024/256 wyrażoną w kb/s,
dynamiczny przydział adresu IP, 187,00 41,14 228,14
50 MB w ramach usług hostingowych (e-mail, WWW),
ograniczenie ilości przesłanych informacji w kierunku do Abonenta: 25 GB w okresie rozliczeniowym.

WZT napisał(a):Flo napisał(a):nie chce mi sie czytac co napisales, ale mowia w TKK ze bedzie podwyzka transferu
to sie rakus4 ucieszy![]()
Watpie, jemu wciaz bedzie maloUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość