oferta TKK a konkurencja

Tutaj piszemy o sprawach związanych z naszą siecią komputerową. Uwagi, komentarze, propozycje.

Postprzez rakus4 » niedziela, 23 wrz 2007, 13:48

[center]
WZT napisał(a):Rakus4- a ty przyapdkiem niemiales zmienic neta na in ny niz tkk??
BO jak narazie twoje posty ograniczaja sie do marudzenia zeby Tkk przyspieszylo....
Powiedz tak szczerze co ty takiego robisz ze ciagle potrzebujesz coraz szybszy internet?

Miałem zmienic, ale wtedy tkk podniosło transfer na 512 kbps więc zostałem..
Ja nie marudzę żeby tkk przyspieszyło tylko pisałem oferty, które są lepsze niż w tkk.
A odpisujecie mi takie bzdury. To po co ten dział?
Może kiedys marudziłem :D.. Początki na forum :)
Co ja robię, że ciagle potrzebuje szybszego neta.?. hmm napewno nie jestem fanatykiem torrentów i p2p. Czasem kupuje muzyke trance i trzeba sciągnąć, a czasem dostaje linki od znajomych i wolno to idzie więc net mógłby być troszeczke szybszy :) [/center]
rakus4
Twardziel

Postprzez r00t » poniedziałek, 24 wrz 2007, 12:32

...a ja dla równowagi przedstawię inną ofertę: proszę bardzo dla wszystkich narzekających http://www.techsat.pl/internet.html - kołobrzeski "prowajder"
r00t
Administrator

Postprzez Rymek_Hunter » poniedziałek, 24 wrz 2007, 15:25

Szybkość Instalacja Abonament

64kbit/sek 199,00 20,00
128kbit/sek 199,00 35,00
256kbit/sek 199,00 70,00

łaaaaaaaaaaaaaaa, aż oczy pieką jak na to patrzę :lol:
Rymek_Hunter
Dyskutant

Postprzez Yukas » piątek, 26 paź 2007, 01:01

To ja też coś napisze od siebie...

Jak dotąd inni dostarczyciele neta cały czas podwyższają transfer dając do tego promocje, a jak narazie zauważyłem to TKK stoi w miejscu. Zastanawiam się zatem nad obecną ofertą TP s.a. 2 MB/s :roll:

Mam cichą nadzieje, że coś sie zmieni w najbliższym czasie na lepsze, bo nie chce opuszczać TKK, ale jak będzie trzeba ...
Yukas
Twardziel

Postprzez rakus4 » sobota, 27 paź 2007, 20:05

do downloadu sie nie ma co tak czepiać.
A widzieliscie jaki upload? :lol:
rakus4
Twardziel

Postprzez rafaw » sobota, 3 lis 2007, 20:09

Witam, jestem nowy na forum i chcę napisać o czymś, co mnie ostatnio zastanowiło. Byłem ostatnio u znajomych w Białogardzie i jak zobaczyłem ich ofertę kablówki to szczena mi opadła.
Szczegóły na stronie:

http://www.btk.net.pl/index.php?objectid=147

To na co zwróciłem uwagę, to II pakiet. Cena abonamentu: 30,70 zł/mc. I co za to mamy: m.in. Kino Polska, Polsat Sport Extra, Eurosport 2. To jeszcze byłbym w stanie przełknąć. Ale w tej cenie HBO i HBO2........ Pytałem, czy na pewno nic więcej nie muszą dopłacać, może promocja? Nic z tych rzeczy!! O III pakiecie już nawet nie będę się rozpisywał.

Tylko pytam. Jakim cudem, w takim Białogardzie kablówka jest w stanie w takiej cenie dać taką ofertę?

pozdrawiam
rafaw
Rozgrzewa się

Postprzez Palacz » środa, 7 lis 2007, 09:18

I to jest bardzo dobre pytanie!!
Palacz
Dyskutant

Postprzez rygiel1974 » środa, 7 lis 2007, 20:34

Takie programy za taką cenę to sam bym się skusił na telewizje kablową ale i oferta internetowa też niczego sobie
rygiel1974
Nowicjusz

Postprzez rafaw » środa, 7 lis 2007, 20:40

No cóż. Być może jestem zbyt dużym optymistą, ale liczyłem na trochę większy odzew. Zwłaszcza od osób, które ma coś do powiedzenia w sprawach programowych naszej kablówki. O ile w dziedzinie szybkości internetu, jakoś jeszcze oferta nadąża, to jednak zastanawia mnie totalne olewactwo w sferze gamy oferowanych kanałów.
W tej dziedzinie pozostaje nam chyba jednak czekanie na jakąś konkurencję.
rafaw
Rozgrzewa się

Postprzez richard » środa, 7 lis 2007, 21:10

być może dlatego oferta stoi w miejscu ponieważ kablówka kołobrzeska nie dociera do mieszkania prezesa kablówki dociera za to zapewne kablówka koszalińska.
richard
Coś tam napisał

Postprzez Didi » środa, 7 lis 2007, 21:13

Bo jest to temat o internecie?
BO nikt z odpowiedzialnych za programy w tkk tu nie zaglada?
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez rafaw » środa, 7 lis 2007, 21:26

Didi napisał(a):Bo jest to temat o internecie?
BO nikt z odpowiedzialnych za programy w tkk tu nie zaglada?

Zastanawiałem się, w który miejscu forum o tym napisać. Nie ma działu dotyczącego stricte programów, a zakładanie nowego tematu w hydeparku, gdzie jest o wszystkim i o niczym też mijało by sie z celem. Nie znalazłem innych wątków, które lepiej pasowały by do porównywania ofert.

A jeżeli osoby odpowiedzialne maja takie klapki na oczach i nie czytają innych postów, niż dotyczące ich dziedziny..... tym bardziej świadczy to o tym, gdzie maja swoich klientów
rafaw
Rozgrzewa się

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: wsk - tkk