jakie gry...

Tutaj piszemy o sprawach związanych z naszą siecią komputerową. Uwagi, komentarze, propozycje.

Postprzez smoko1 » środa, 23 mar 2005, 16:22

smoko1
Rozgrzewa się

Postprzez jazaki » środa, 23 mar 2005, 20:25

jazaki
Rozgrzewa się

Postprzez niko » środa, 23 mar 2005, 20:33

niko
Rozgrzewa się

Postprzez aVaLoN » czwartek, 24 mar 2005, 11:26

aVaLoN

Postprzez black-_-heart » czwartek, 24 mar 2005, 23:27

tylko kto w PK gra w KGu? ;- p sam pewnie na wlasne oczy widzisz ze niewiele, na chacie nie kazdy ma taki sprzet jak masz na kafei.. pogralbym z checia ale musialbym najpierw dokupic drugie... 256 MB ramu =/

dlatego wole serwer Q3, jak widac pare osob jest chetnych, pare kolejnych znajde wsrod grona moich znajomych wiec proponuje serwer Quake III

adminow moge z rozkosza poinstruowac jak sie to robi ;- ))
black-_-heart

Postprzez r00t » piątek, 25 mar 2005, 09:29

r00t
Administrator

Postprzez black-_-heart » piątek, 25 mar 2005, 10:00

black-_-heart

Postprzez black-_-heart » sobota, 26 mar 2005, 09:05

W takim razie chyba ktoś tu się pominął z powołaniem :- D Ale to może i lepiej...

Sama licencja w przypadku Q3 równa się samo posiadanie oryginału Q3, nie trzeba wykupywać żadnej dodatkowej licencji jeżeli się chce postawić serwer, grać czy nawet grać w kwaka w kafe (wystarczy jeden oryginał i instalka na każdym stanowisku, z reszta po to Carmac i co wypuścili Point Release'a 1.32 żeby nie kopiować niepotrzebnie Q3, wystarczy instalka i najnowszy patch który nie wymaga płyty). Sytuacja się zmienia tylko wtedy kiedy chcesz zarabiać na postawionym przez siebie serwerze (dla lepszego zrozumienia o czym pisze podam przykład:
tak jak na przykład ty chciałeś zarobić na serwerze PK ;- )).

Źródło:

do p.s.: oprócz tych "tylko" 120 zł musiałbym wymienić jeszcze kartę graficzną a więc koszty wzrastają kilkukrotnie (wolę poczekać jeszcze rok i mieć sprzęt potrafiący bez problemu udźwignąć zarówno Dooma III jak i Painkillera i jeszcze do tego kilka innych ciekawych tytułów [CS:S, WOW] za góra 2 stówki). Z resztą mam wystarczająco ramu żeby pograć sobie w interesujące mnie tytuły.
black-_-heart

Postprzez Slayer » sobota, 26 mar 2005, 10:25

propos ramu to teraz najlepsza okazja zeby go kupowac!! trzeba sie spieszyc póki dolar stoi na niskim poziomie, a tanszy juz raczej nie bedzie :)

teraz za 100zl na allegro mozna miec Kingstona 256 PC3200 :twisted:
Slayer
Terminator

Postprzez black-_-heart » sobota, 26 mar 2005, 10:53

tja... tylko trzeba najpierw ta kasę mieć :- D a ja niestety nie jestem czynny zawodowo a z tego "kieszonkowego" co dostaje od starych to sobie kupię tego kingstona jak dobrze pójdzie najprędzej pod koniec kwietnia, no ale przecież człowiek o suchym pysku nie przeżyje :- P

może zamiast tak gdybyć i się przekomarzać zapytalibysmy się samych zainteresowanych w co by chcieli grać ? ;- )

moje propozycje do ankiety:

- PK
- Q3
- HL (klasyczny deathmatch)
- ET

Dodałbym z chęcią UT no ale mało kto to ma... a tym bardziej oryginała :- |
black-_-heart

Postprzez Slayer » sobota, 26 mar 2005, 12:36

Slayer
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: wsk - tkk