jak ściagam/używam internetu(czytaj modem jest włączony) to kablówka się zacina...
Masakra... jest ktoś w tej firmie kto cokolwiek potrafi zrobić dobrze
nie wiem sygnał jest za słaby czy co

Banda nierobów
!!

!!good napisał(a):Odkryłem co jest nie tak z kablówką...
jak ściagam/używam internetu(czytaj modem jest włączony) to kablówka się zacina...
Masakra... jest ktoś w tej firmie kto cokolwiek potrafi zrobić dobrze![]()
![]()
nie wiem sygnał jest za słaby czy co
Banda nierobów!!
DiamondBack napisał(a):Już rozumiem nerwy związane z TV cyfrowa... mam tylko TVP1HD (bez HD już nie) ale to jest totalny slideshow. Chyba w powerpoincie je tkk nadaje.
r00t napisał(a):No ale post bez narzekania na TKK to post stracony. Przecież wszyscy wiedzą, że całe zło na świecie to wina TKK.

r00t napisał(a): Jak sygnał w gniazdku jest zły, trzeba to zgłosić do TKK, przyjdą panowie i zrobią tak, żeby było dobrze.
good napisał(a):r00t napisał(a): Jak sygnał w gniazdku jest zły, trzeba to zgłosić do TKK, przyjdą panowie i zrobią tak, żeby było dobrze.
Kiedyś zgłaszałem (jakoś jesienią) no i tak przyszedł pan... i co zrobił?? włączył tv zobaczył pokaz slajdów popatrzył z tyłu i stwierdził że to mój kabel tv-gniazdko nawet go poruszał (prawie wyjął z gniazda w tv) i stwierdził że sygnału nie ma...
nic nie sprawdził jaki mam poziom sygnału tylko od razy że to kabel...
to skoro to kabel to dlaczego pokaz slajdów nie jest ciągle i na wszystkich kanałach?
Ot tacy u was specjaliści od "kabelków"
PS sprawdzałem kilka kabli i na każdym tak samo mam... jak używam neta to kablówka cyfrowa robi pokaz slajdów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości