Strona 1 z 4

PostNapisane: sobota, 25 lut 2006, 11:50
przez Morland
I to i to i to :P

PostNapisane: sobota, 25 lut 2006, 11:53
przez kamila

PostNapisane: sobota, 25 lut 2006, 12:00
przez anula

PostNapisane: sobota, 25 lut 2006, 14:50
przez Martius

PostNapisane: sobota, 25 lut 2006, 16:14
przez qrczak

PostNapisane: niedziela, 26 lut 2006, 01:12
przez Martius
zapomnialem dodac masla nie trzymam w lodowce bo by mnie cholera strzelila chyba :lol:

PostNapisane: niedziela, 26 lut 2006, 08:11
przez Mafi

PostNapisane: niedziela, 26 lut 2006, 10:44
przez Basketman

PostNapisane: niedziela, 26 lut 2006, 13:03
przez Suzy
... ze względu na walory smakowe w domku oczywście tylko masełko ... jednak w pracy obowiązują całkowicie inne zasady ... wtedy margaryna ... niestety ... :roll:

PostNapisane: niedziela, 26 lut 2006, 13:10
przez Roman
masło

raz jak jadłem chleb z maragaryną, to myślałem, że pod szynką mam ukryte plasterki sera, nie wiadomo jak co to smakuje