Nokia 6800

Wszystko co tyczy się sprzętu, sterowników i problemów z tym związanych.

Nokia 6800

Postprzez WykFasz » piątek, 16 gru 2005, 12:43

niech ktos mi powie czy jest jakis uniwersalny kod do odblokowania klawiatury w noki 6800?

bardzo pilne :!:
WykFasz
Rozgrzewa się

Postprzez Ged » piątek, 16 gru 2005, 12:55

Zabezpieczanie blokady klawiatury
Zabezpieczona blokada klawiatury powoduje, że do odblokowania klawiatury konieczne jest podanie kodu zabezpieczającego. Klawiatura pozostanie zablokowana także po otwarciu telefonu. Wybierz Menu > Ustawienia > Ustawienia tel. > Kod zabezpiecz. blokadę klawiat.

Wpisz kod zabezpieczający. Aby włączyć zabezpieczenie blokady klawiatury, wybierz Tak.

Aby uaktywnić zabezpieczenie blokady klawiatury przy zamkniętej klapce, wybierz w ciągu 1,5 sekundy Menu > #.

Aby odblokować klawiaturę przy otwartej klapce, wybierz Odblokuj > OK, a następnie wpisz kod zabezpieczający. Gdy klawiatura jest zamknięta, wybierz w ciągu 1,5 sekundy Odblokuj > # i wprowadź kod zabezpieczający. Aby zaakceptować przy zablokowanej klawiaturze połączenie Bluetooth z innym urządzeniem, musisz najpierw wyłączyć blokadę.

Nawet gdy urządzenie jest zablokowane, możliwe jest połączenie z oficjalnym numerem alarmowym zaprogramowanym w urządzeniu. Wystarczy wprowadzić numer alarmowy i nacisnąć połącz.

Kody dostępu
Kody dostępu chronią Twój telefon przed używaniem go przez osoby postronne. O zmienianiu kodów dostępu przeczytasz w punkcie Ustawienia zabezpieczeń. Nowe kody trzymaj w bezpiecznym miejscu, innym niż telefon.

Kod zabezpiecz. — kod ten uniemożliwia osobom postronnym korzystanie z telefonu. Fabrycznie ustawionym kodem jest ciąg cyfr 12345.

Ged

Postprzez Picard » niedziela, 18 gru 2005, 15:23

blokada telefonu to 12345 racja.

ale blokada klawiatury to w każdej nokii to MENU > * dośc szybko.

Spróbuj tego, a będziesz haker :D
Picard

Postprzez WykFasz » niedziela, 18 gru 2005, 18:42

Picard napisał(a):blokada telefonu to 12345 racja.

ale blokada klawiatury to w każdej nokii to MENU > * dośc szybko.

Spróbuj tego, a będziesz haker :D

no pekne ze smiechu

mozna ustawic dodatkowy kod ktory jest konieczny przy odblokowaniu klawiatury

o ten mi chodzi

jestem tym postronnym Ged :D
WykFasz
Rozgrzewa się

Postprzez Ged » niedziela, 18 gru 2005, 20:18

WykFasz napisał(a):jestem tym postronnym Ged :D

serwis
Ged

Postprzez WykFasz » poniedziałek, 19 gru 2005, 02:51