Instalacja Linux`a- pomoc

Tutaj rozmawiamy na tematy dotyczące oprogramowania komputerowego... (Linux, FreeBSD, Windows itp.)

Instalacja Linux`a- pomoc

Postprzez adrian » wtorek, 31 paź 2006, 00:02

Mam prośbę czy ktoś oczywiście za opłatą by mi zainstalował system Linux.
Chodzi mi o wersję Debian. Po zainstalowaniu też chciałbym by skonfigurowano mi sieć, i wytłumaczono mi pokrótce odpalanie X.
Czekam na propozycję i mam nadzieje że cenna będzie w granicach przystępnych. :)
Pozdrawiam :D
adrian
Rozgrzewa się

Postprzez Pelson » wtorek, 31 paź 2006, 10:11

to nie lepiej samemu pokombinowac, troche pogoglowac, kilka razy popsuc instalacie??W tym wlasnie tkwi piekno instalacji nowego systemu przez poczatkujacego uzytkowanika.Trzeba samemu sobie radzic.Kurde troche samozaparcia.Chyba o inne aspekty zycia nie bedziesz prosil kogos aby ci pomogl??Nie chce sie czepiac.Ale nie sadzisz ze samemu dojsc do zainstalowania linuxa bedzie czyms, czyms wielkim?JA sobie jakos poradzilem sam i juz sporo dystrybucji instalowalem kombinowalem i zaglebialem sie w nie.Ale to twoja decyzja.Pozdrawiam i zycze milego dnia. :)
Pelson
Twardziel

Postprzez adrian » wtorek, 31 paź 2006, 13:01

Tak tylko schody zaczynają się gdy chce odpalić X, a o konfiguracji sieci to już nie wspomnę. :)
adrian
Rozgrzewa się

Powrót do :: software